integracija servisa

Zuckerbergov veliki plan: Odsad ćete s Messengera moći slati poruke na WhatsApp

Image

dan sigurnosti na internetu

Foto: Wolfram Kastl/DPA/PIXSELL

Svaka aplikacija bi i dalje funkcionirala samostalno, ali velika promjena stigla bi u pozadini

25.1.2019. u 16:32/ Vijesti.hr

U procesu su veliki planovi za Facebook. Kako je potvrđeno, Mark Zuckerberg planira integraciju njihovih servisa za slanje poruka - WhatsAppa, Messengera i Instagrama. 

Svaka aplikacija bi i dalje funkcionirala samostalno, ali velika promjena stigla bi u pozadini, objavio je New York Times. To znači da bi korisnici koji možda koriste samo jednu od njih mogli komunicirati s drugima koji se nalaze u Facebookovoj mreži različitih digitalnih proizvoda. Takav zahvat značio bi i da će tisuće radnika morati promijeniti kako svaka od ovih aplikacija radi na svojoj osnovnoj razini, a plan je da to naprave krajem ove ili početkom sljedeće godine. 

Kako prenosi Verge, ako bi omogućili tu komunikaciju sada razdvojenih platformi, Facebook se nada da bi korisnici bili više uz njih i to koristili kao primarni alat za komunikaciju. S druge strane, oglašivačima bi mogli komunicirati da ljudi uz njih provode više vremena i tako bolje kotirati na tržištu gdje su im glavni protivnici Google i Apple sa svojim rješenjima.

Više s weba

Pročitajte još

Image
znanstveno potvrđeno

Čimpanze genijalci: pokazuju mentalne sposobnosti za planiranjem, a znaju i kuhati!

Više s weba