nema ozlijeđenih

Zapalio se putnički vlak, unutrašnjost potpuno izgorjela

Image

Zadnji vagon putničkog vlaka koji prometuje na relaciji Zagreb-Slavonski Brod zapalio se tijekom puta, a u Starom Petrovom Selu požar su gasili vatrogasci. Unutrašnjost vagona potpuno je izgorjela

22.2.2015. u 9:12/ I.L./HINA

U subotu navečer zapalio se zadnji vagon putničkog vlaka na relaciji Zagreb-Slavonski Brod, u požaru nije bilo ozlijeđenih, a na željezničkom kolodvoru u Starom Petrovom Selu požar su gasili vatrogasci dobrovoljnog vatrogasnog društva, izvijestila je policija.

Kako se navodi u priopćenju, u subotu u 21,49 sati zaprimljena je dojava konduktera putničkog vlaka br. 2023, koji prometuje na relaciji Zagreb-Slavonski Brod, da je došlo do zapaljenja zadnjeg vagona, i da će stati na željezničkom kolodvoru Staro Petrovo Selo kako bi se požar ugasio.

Na željeznički kolodvor u Staro Petrovo Selo upućeni su vatrogasci i policijska ophodnja PP Nove Gradiške, koja je potvrdila dojavu.

U požaru nema ozlijeđenih osoba, a u gašenju požara sudjelovali su pripadnici DVD-a Staro Petrovo Selo i Godinjak. Unutrašnjost vagona potpuno je izgorjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Filip Čukanović iz Beograda za RTL: deveti dan prosvjeda u Srbiji, prosvjednici ne planiraju prestati

Više s weba