OGLAS

Korisno znanje

Jeste li znali kako prebaciti sliku u PDF format?

Image

kako provjeriti specifikacije računala

Foto: Thinkstockphotos.com

PDF format jedan je od najboljih formata za spremanje fotografija ili teksta. Saznajte kako prebaciti sliku u PDF format bez instalacije programa u tu svrhu

28.10.2018. u 15:04/ Život i stil

Ovaj kratki vodič naučit će vas kako prebaciti sliku PDF format, a možete ga koristiti i za prebacivanje tekstualnih dokumentara u PDF također. Prebacivanje možete uspješno obaviti na Windows računalu, Mac računalu te iPhoneu ili Android mobitelu. 

Kako prebaciti sliku u PDF po koracima

1. Otvorite Start meni i u tražilicu ukucajte "Photos." Na taj ćete način doći do datoteke u kojoj se nalaze sve fotografije na vašem računalu. 


2. Otvorite datoteku i odaberite fotografiju koju želite prebaciti u PDF format i otvorite ju. 

3.  Ako želite kreairati PDF dokument s više fotografija, kliknite "Select" u gornjem desnom kutu u prozoru Photos i odaberite sve fotografije koje želite spremiti u PDF. 

4. Odaberite ikonicu "Print" koja bi se trebala nalaziti u desnom kutu prozora, a označena je simobolom printera. Na taj ćete način otvoriti meni za printanje. 

5. ​Kliknite opciju "Microsoft Print to PDF" i odaberite opciju "Print" na dnu okvira. Automatski će vam se otvoriti novi prozor u kojem ćete moći nazvati svoj novi PDF dokument odnosno sliku. 

Ovaj jednostavan način kako prebaciti sliku PDF može vam omogućiti da spremite, šaljete ili printate nekoliko slika u jednom dokumentu, a potrebno vam je samo nekoliko minuta da ga stvorite. 


Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
TEHNOLOGIJA

Kako isključiti preusmjeravanje poziva


Više s weba