SAKRIJ SE NA VIBERU

Kako biti offline na Viberu: saznajte kako sakriti svoj online status

Image
Foto: Pixabay

Zanima vas kako na biti offline na Viberu? Donosimo vam savjete kako uključiti offline opciju da pošiljatelj ne vidi kad ste zadnji put bili na mreži.

4.3.2017. u 10:31/ Život i stil

Ako još uvijek ne znate kako biti offline na Viberu, mi vam možemo pomoću. U nekoliko koraka sakrijte svoj online status.

Viber je zasigurno jedna od najpopularnijih aplikacija za poruke i pozive putem Interneta. Omogućava nam da brzo i jednostavno stupimo u kontakt sa svojim prijateljima, obitelji ili kolegama na poslu. I to potpuno besplatno. Naime, Viber je besplatna aplikacija koja troši jedino internetski promet.

No, što ako nismo raspoloženi za dopisivanje ili pozive? Viber je i tu smislio kako nam pomoći. Među postavkama nam se nudi opcija skrivanja našeg online statusa. Tako svi oni koje imamo na Viberu neće vidjeti da smo na mreži ni kada smo posljednji put bili. Na ovakav način trebali bismo dobiti barem malo privatnosti, privatnost koju je danas zaista teško naći.

Postupak uključivanja ove opcije nije zahtjevan, a potrebno je samo slijediti osnovne korake. Najprije moramo otvoriti aplikaciju i odabrati opciju postavki (settings). Među postavkama ćemo vidjeti opciju privatnosti (privacy). Nakon što je odaberemo, trebamo poništiti kvačicu na podijeli online status (share online status). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim smo maknuli kvačicu, naš status više nikome neće biti vidjljiv. Važno je naglasiti da nakon aktivacije, istu funkciju ne možemo promijeniti narednih 24 sata, a isto tako nemamo uvid u to jesu li drugi na mreži ni kada su posljednji put bili.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Svijet elektronike

Što je to cache memorija?

Više s weba