TEHNOLOGIJA

Koje su prednosti interneta?

Image
Foto: RTL

Često govorimo o nedostacima interneta i negativnim stavkama, ali što je s prednostima interneta? Mi vam donosimo prednosti interneta

26.6.2019. u 0:36/ Život i stil

1. Jednostavnost korištenja i povezivanja. Iako obuhvaća gotovo sva računala povezivanje je za korisnika neprimjetno, a od uporabe internetskih usluga dijeli nas pokretanje web preglednika.

2. Pristup informacijama. Gotovo da više nema granica u dostupnosti i brzini informacija. Vrlo je jednostavno pronaći sadržaj i saznati gotovo sve što nas zanima.

3. Jednostavna komunikacija. Na vrlo jednostavan način moguće je razmjenjivati slike, video zapise, audio zapise i sl.

4. Pristup obrazovnim sadržajima. Internet najčešće uspoređujemo s velikom knjižnicom. Znanje postaje dostupno svima, lako je pronaći sve moguće sadržaje.

5. Pristup zabavnim sadržajima. Jednako kao i obrazovne tako i zabavne sadržaje možeš pronaći na vrlo jednostavan način i sve ti je dostupno za nekoliko sekundi. Možeš odigrati mnoštvo online igrica, pregledati filmove i poslušati glazbu, samo pripazi na autorska prava.

6. Mogućnost izrade vlastitog sadržaja. Jedan primjer za vlastiti sadržaj je i ova web stranica koje je izrađena u svrhu obrazovanja o sigurnosti na internetu. Osim izrade web stranica možeš pisati vlastiti dnevnik, dijeliti svoje datoteke (filmove, glazbu...) s internetskom zajednicom.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Večera za 5
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Obiteljske tajne

Više s weba

Pročitajte još

Image
vozači

Koje su sve kategorije vozačke dozvole?

Više s weba