Korisno znanje

Otkrijte kako instalirati Facebook na svoj mobitel i 'skrolajte' brže

Image
Foto: Pixabay

Danas nevjerojatan udio populacije ima Facebook profil, a većina njime skrola upravo s pametnih telefona. Doznajte jednostavan način kako instalirati Facebook

12.12.2018. u 12:09/ Život i stil

Niste sigurni kako instalirati Facebook ili kako uopće kreirati profil? Donosimo vam kratki vodič uz pomoć kojeg ćete uvijek moći pristupiti omiljenoj društvenoj mreži. 

Kreiranje profila na mobilnoj verziji Facebooka apsolutno je isto kao i na računalu. Jednako vrijedi i za logiranje. Jednostavno se unese korisničko ime odnosno e-mail te lozinka. 

Međutim, kako instalirati Facebook na mobitel? Odgovor uvelike ovisi o mobilnom telefonu koji posjedujete. Mnogi mobiteli već pri kupnji imaju osnovni 'paket' društvenih mreža poput WhatsAppa, Facebooka, Instagrama i Twittera. Neki, ipak, traže da sami saznate kako instalirati Facebook i ostalo. 

Za korisnike Androida taj je postupak poprilično jednostavan. Potrebno je ući u Play trgovinu i upisati u tražilicu ime aplikacije. Automatski će vam izbaciti aplikaciju, a potrebno je kliknuti instaliraj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IOS sustavi u iPhoneima jednako su jednostavni. Korisnici mogu preuzeti Facebook kao i ostale aplikacije na App Storeu odnosno njihovoj verziji Play trgovine

Oni koji korist sustav Windows Mobile 6 trebaju pratiti upute na stranici Microsofta. Ovo su najjednostavniji načini kako instalirati Facebook, ali nemojte zaboraviti da postoji i Desktop verzija kojoj možete pristupiti u vašoj tražilici na internetu. 

Upravo se čita

Image
PROF. ZORIČIĆ UPOZORAVA

Droga koja kosi mlade Amerikance. Doslovno se uguše i od vrlo niskih doza: 'Kad dođe kod nas glave će se gubiti'

Prije nego krenete s instalacijom aplikacije preporučljivo je uzeti neki od paketa sa surfanje koje nude svi operateri ili se jednostavno spojite bežično na kućni ruter, ako mobitel ima mogućnost bežićnog spajanja.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tehnologija današnjice

Kako napraviti monkey na tipkovnici ako tipkovnica nije hrvatska

Više s weba