OGLAS

Otkrijte nepoznatog pozivatelja

Provjera broja mobitela: kako provjeriti broj mobitela

Image

mobitel u ruci

Foto: Pixabay.com

Želite provjeriti broj mobitela koji vas je upravo zvao? Otkrijte tko stoji iza nekog broja mobitela i što učiniti kad saznate da taj broj nije registriran

31.3.2017. u 15:22/ Život i stil

Provjera broja mobitela je vrlo čest slučaj kad nas nazove broj koji nije registriran u našem imeniku. Kako biste saznali tko se krije iza određenog broja mobitela, on najprije mora biti registriran kod operatera.  To često predstavlja problem jer mnogi korisnici bonova nemaju potrebu ili ne žele registrirati svoj broj mobitela. Kod slučaja s takvim brojem, nikako nećete moći saznati tko je njegov vlasnik, niti vam u tome mogu pomoći operateri. Kod provjere broja mobitela također je bitno je li određena osoba pristala na to da se njen broj nađe u imeniku, koji će biti svima dostupan.

Što se tiče fiksnih linija, one su uglavnom registrirane (oko 95%). Kod mobitela je situacija rjeđa jer često dolazi do kupovine rabljenih mobitela, razmjene, kupovanja izvan ugovora i sličnih situacija. Telefonski imenik vam je najbolji izbor, ako ste u potrazi za vlasnikom nekog broja. Uz nekoliko klikova i upisom traženog broja, možete saznati čiji je. Na internetu imate veći broj telefonskih imenika za provjeru broja mobitela pa se, ovisno o broju pozivatelja, odlučite za nekog od njih.


Zadnja opcija koju možete koristiti je ta da nazovete nepoznati broj (ne sa svog broja!), kako biste čuli glas osobe s druge strane slušalice i možda ga prepoznali. Recite da tražite npr. Marka Horvata pa kada osoba s druge strane odgovori da ste pogriješili broj, moći ćete čuti kako njen glas zvuči i eventualno tako otkrijete o kome se radi.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!


U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
TEHNOLOGIJA

Kako isključiti preusmjeravanje poziva


Više s weba