ONEMOGUĆITE PRIKAZ BROJA

Skrivanje brojeva kod pozivanja: naučite kako sakriti broj mobitela

Image
Foto: Pixabay

Ne znate kako sakriti svoj broj? Donosimo vam savjete kako sakriti broj mobitela i uspostaviti poziv sa skrivenog broja

1.3.2017. u 21:00/ Život i stil

Ako vas zanima kako sakriti broj mobitela, odnosno zvati sa skrivenog broja, donosimo vam kratke i jednostavne savjete.

Razvoj tehnologije omogućio nam je svašta, a jedna od bogatih mogućnosti je i zvanje sa skrivenim brojem. Bilo da ne želimo da osoba koju zovemo zna da smo to upravo mi ili samo ne želimo da posjeduje naš broj, možemo odabrati opciju skrivanja broja.

Aktivacija zabrane prikaza broja

Ovu uslugu možete jednostavno aktivirati, i to preko izbornika na svom mobilnom uređaju. Dobra stvar je ta što u bilo koje vrijeme tu istu opciju možete i deaktivirati. Važno je jedino da vaš mobitel ima opciju aktiviranja zabrane prikaza vlastitog broja. To ćete vrlo lako provjeriti u postavkama poziva.

Unošenje posebnog koda

Osim mijenjanja postavka, opcije koju ima gotovo svaki današnji pametni telefon, postoji i drugi način pomoću kojeg možete sakriti broj za samo jedan poziv, odnosno kontakt. Naime, ovako možete jednokratno sakriti broj, i to unosom posebnog koda #31# ispred broja koji pozivate. Ovo je je već dobro poznat način skrivanja broja, prije nego što su se uopće pojavile opcije zabrane prikaza.

Kod ovog načina uslugu morate aktivirati za svaki poziv ponovno, što je ipak mnogo bolja opcija nego neprestano aktivirati i deaktivirati opciju zabrane u postavkama mobilnog telefona. U nekom trenutku možete potpuno zaboraviti ponovno aktivirati pozivanja što bi mogao biti problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tehnološke mogućnosti

Znate li što je FULL HD rezolucija i za što se koristi

Više s weba