Moguće je

Uz ovaj vodič saznajte kako vratiti profil na Instagramu

Image
Foto: Pexels

Kako vratiti profil na Instagramu nije uvijek jednostavan odlučili smo vam pripremiti vodič. Pročitajte tekst i otkrijte rješenje za vaš problem s Instagramom

26.9.2018. u 18:12/ Život i stil

Možda ste htjeli deaktivirati Instagram profil na određen period, a sada vam silno fali skrolanju po feedu. U tom slučaju sigurno ste se pitali kako vratiti profil na Instagramu, a brojna rješenja s interneta znaju biti zbunjujuća. 

Prvo i osnovno što morate znati jest da ukoliko ste obrisali profil - jedino je rješenje ponovna registracija i kreiranje novog računa. Postoji velika razlika u deaktiviranju i brisanju profila pri čemu je deaktivacija samo privremena, a brisanje uklanja vaš proili sve podatke s aplikacije. 

Kako vratiti profil na Instagramu nakon deaktivacije? 

Kako biste vratili profil potrebno je neko vrijeme da bude deaktiviran. Nakon što ste odabrali dekativaciju, Instagramu treba nekoliko sati da cijeli proces dovrši, a dok to traje nije moguće vratiti profil. 

Međutim, u slučaju da je prošao jedan dan trebali bi imati mogućnost ponovne aktivacije. 

Otvorite aplikaciju te upišite svoju e-mail adresu, korisničko ime ili broj mobitela. Nije bitno za koji se podatak odlučite već je bitno da su povezani s vašim računom. Moguće je i da vas aplikacija pri otvaranju prvo traži da dotaknete link za preusmjeravanje na prijavu. 

Unesite svoju lozinku i kliknite log in opciju. Ukoliko ste unijeli sve točne podatke vaš će se račun ponovno aktivirati. Bitnu ulogu igra i koliko je vremena prošlo od deaktivacije. Instagram će možda tražiti da potvrdite uvjete korištenja ponovno ili obnovite podatke, ako ste dugo izbivali s društvene mreže. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako vratiti profil na Instagramu ako je izbrisan?

Brisani profil nije moguće na tako lak način vratiti. Možda vam ga je Instagram iz nekog razloga onemogućio odnosno blokirao. Najčešće je to neprimjereno ponašanje tj. fotografije ili uznemiravanje. 

Jedina je opcija kontaktiranje njihove korisničke podrške putem molbe koju možete ispuniti. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
RAVNATELJICA ŠKOLE U STROŽANCU

'Učiteljica je dobila otkaz zbog 7 povreda radnog odnosa. Poduzeli smo sve, a MOST na ovome skuplja poene'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tehnološke mogućnosti

Savjeti kako raspakirati zip datoteku

Više s weba