Vaš najbolji prijatelji vam je doslovno jednostavno 'predan'. Kroz život steknemo mnoge prijatelje, ali skoro se nitko ne može mjeriti sa bratom ili sestrom koji su vam priređivali nezaboravne 'spačke', ali uvijek bi vam 'čuvali leđa'.
Izvor: Thinkstock
Uz brata ili sestru nikada niste sami. Uvijek imate nekoga koga možete nazvati kada god zatrebate pa makar i za najbanalniju stvar. Možda će vam reći da ste ludi, ali uvijek će vas poslušati.
Izvor: Thinkstock
Nema ništa loše kod ljudi jedinaca, ali ljudima sa braćom i sestrama uvijek je bilo vrijeme za ludi 'sleepover'!
Izvor: Thinkstock
Braća i sestre naučili su nas kako cijeniti prijateljstvo i što znači pravo prijateljstvo. Zahvaljujući njima znamo koje kvalitete tražimo u ljudima, ali i kako da sami budimo dobri prijatelji drugima.
Izvor: Thinkstock
Uz njih transformacija u odraslu osobu nije bila toliko strašna. Zajedno ste se prolazili promjene i međusobno razmijenjivali savjete. Uz svu 'muku' odrastanja upravo je zbog vašeg brata/sestre sve bilo lakše pa i zabavnije.
Izvor: Thinkstock
S njima jednostavno možete biti tko jeste. Braća i sestre stvoreni su za zajedničko glupiranje i s njima nema srama. Uvijek se najbolje nasmijete s njima, a ništa im se ne sramite reći jer znate da je najgore što se može dogoditi- da vam se rugaju!
Izvor: Thinkstock
Tješili su vas u trenucima kada vam je to bilo najpotrebnije. Nikad im nije bilo bitno o čemu je stvar, već samo kako se vi osjećate. Od prekida veza u srednjoj školi pa do ozbiljnih problema- bez obzira jesu li mlađi ili stariji, uvijek su vas tješili.
Izvor: Thinkstock
Djetinjstvo vam je bilo urnebesno zabavno i uvijek ste imali neke lude ideje. Nije bila rijetkost da upadnete u nevolju, a ne možete lako zaboraviti koliko ste puta bježali od njih u suludoj igri lovica.
Izvor: Thinkstock
Božić, Uskrs i svi praznici i blagdani bili su vrtlog smijeha, suza, umora i ponovno 'ludovanja'.
Izvor: Pixabay
Uvijek su vam odani i koliko god puta pogriješite- bit će tu za vas. Braća i sestre imaju nevjerojatnu povezanost i uvijek si čuvaju leđa.
Izvor: Thinkstock

10 razloga zašto su braća i sestre najbolja stvar koja nam se dogodila

Odrastanje uz brata ili sestru puno je nezaboravnih trenutaka i urnebesnih trenutaka. Kao male su nas roditelji trebali tjerati da se slažemo, a danas ne možemo zamisliti život bez njih. Pogledajte 10 razloga zašto su braća i sestre najbolja stvar koja nam se ikad dogodila u životu!

4.7.2018. u 12:53/ RTL

Najnovije

Image
ECI, PECI, PEC

Bliži se dan odluke: Ovo su kandidati za izbornika hrvatske rukometne reprezentacije

Najgledanije

Image
Transformacija

Pogledajte kako je Zavadlav izgledao kada je uhićen, a kako izgleda danas

Pogledaj još galerija