Promo
Izvor: Maja Kljaić
Promo
Izvor: Maja Kljaić
Promo
Izvor: Maja Kljaić
Promo
Izvor: Maja Kljaić
Promo
Izvor: Maja Kljaić
Promo
Izvor: Maja Kljaić
Promo
Izvor: Maja Kljaić
Promo
Izvor: Maja Kljaić

Jedinstveni koncept: Lei Lou by Alex Dojčinović posveta Chanelu, Dioru i Gucciju

U sklopu ekskluzivnog modno-filmskog projekta Très chic Haute Couture powered by Mastercard od 2. do 5. prosinca u Kaptol Boutique Cinema, na programu su čak dva pretpremijerna filma, 'Spencer' i 'Visoka moda', a važnu ulogu u cijelom konceptu igra hrvatski modni dizajn i to onaj s potpisom naše najuspješnije dizajnerice i poduzetnice Aleksandre Dojčinović.

Posjetiteljice će, naime, osim u tri, trenutno iznimno popularna filmska uratka- pretpremijerama filmova 'Spencer' i 'Visoka moda' te 'Dinastija Gucci' moći već od četvrtka uživati i u specijalnom modnom postavu Aleksandrinih kreacija, u kinu na Kaptolu.

Dizajnerica će predstaviti Lei Lou bestsellere, posebno redizajnirane kako bi bile što vjernija reinterpretacija statement modela triju najvećih svjetskih modnih kuća, Guccija, Chanela i Diora, a čije se priče direktno ili indirektno protežu kroz svaki od filmova. To je ujedno Aleksandrin hommage brendovima koji su u velikoj mjeri utjecali i na njezin put i stvaranje. Tim povodom snimljen je i Très chic editorial. U godini koju su obilježile brojne kolaboracije najvećih svjetskih modnih kuća, ova suradnja CineStara i Aleksandre Dojčinović, zapravo je dokaz da se trendovi i kod nas itekako prate.

2.12.2021. u 11:00/ RTL

Najnovije

Image
kontroverzni rumunjski infulencer

Andrew Tate već je mjesec dana iza rešetaka. Pogledajte kako izgleda s lisičinama na rukama

Najgledanije

Image
ECI, PECI, PEC

Bliži se dan odluke: Ovo su kandidati za izbornika hrvatske rukometne reprezentacije

Pogledaj još galerija