"Cijelo mi se ljeto sviđao, a onda smo se počeli ljubiti u tamnoj uličici ispred nečijih vrata. Posebno nas je uzbudila spontanost i neočekivanost svega što se događa."
Izvor: Pixabay
"Dogodilo se to na faksu i to nedaleko od 200 studenata na sportskoj događaju. Nitko nas nije uhvatio, a najuzbudljivije je bilo što je to naša mala tajna."
Izvor: Pixabay
"Bili smo mladi i tek smo se upoznali. Nitko nije znao tko sam ja jer sam došla u novi grad i istražila ga na jedinstven način s njim."
Izvor: Pixabay
"Vodili smo ljubav u bazenu u našem hotelu i vidjeli smo ljude kako nas gledaju s balkona. To je sve učinilo više erotičnim, pogotovo jer smo znali da nas ti ljudi ne znaju."
Izvor: Pixabay
"Seksali smo se u parkovima i autu, tada smo bili mladi i skroz 'ufurani'. Uzbuđenje je puno većer jer si u trenutku i znaš da nemaš kontrolu"
Izvor: Pixabay
"Dečko me posjetio u Parizu za vikend. Razgledavali smo grad i odjednom nam je jednostavno došlo. Nekako nam se posebno svidio taj osjećaj kršenja pravila"
Izvor: Pixabay
"Moj bivši i ja smo stalno bili skupa pa prekidali, ali uvijek smo ostali bliski. Odlučili smo otići u Aziju i na aerodromu smo se počeli ljubiti. Otišli smo u WC, posebno je što poznati seks dobiva novu dimenziju"
Izvor: Pixabay
"Viđala sam svog dečka jednom mjesečno tada. Jedan smo vikend proveli u hotelu s prijateljima i napravili to u sobici za upravljanje dizalom. Imala sam osjećaj kao da stvaram priču za cijelu život"
Izvor: Pixabay

Zašto je seks u javnosti tako uzbudljiv, prema pričama onih koji su to doživjeli

Seks u javnost, jasno, nema društveno odobrenje, ali sve što je zabranjeno je ipak malčice uzbudljivije. Žene koje su se upustile u seksualnu avanturu u javnosti ispričale su svoja iskustva za Health.

8.10.2018. u 11:51/ RTL

Najnovije

Image
Ples milijuna

Koliko vrijedi HNL? Dinamo iznad 100 milijuna, a najjeftinija momčad ima briljantnu sezonu

Najgledanije

Image
IZVAN TRAVNJAKA

Znakovita poruka i bakljada Boysa: Raspoloženi Antolić se vratio u ložu uz odabrano društvo

Pogledaj još galerija