čisti talent

Ako se ikada ostavi kuhače, Špičeka čeka mjesto iza kamere

Image
Foto: RTL

Slavni chef još je u prošloj sezoni pokazao želju da nauči nešto novo pa se tako primio kamere te pokušao naučiti snimati. Isti interes pokazao je i u ovoj sezoni, a kamere su ga ulovile kako razvlači kablove po studiju u želji da pomogne tehničkom dijelu produkcijske ekipe showa

18.9.2017. u 8:58/ RTL

Osim što je vrhunski chef i član žirija kulinarskog showa, Tomeku nije teško ostaviti se kuhače i priskočiti u pomoć tehničkom dijelu produkcijske ekipe popularnog 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

„Kamera jedan – u redu, kamera dva – u redu, a gdje je kamera tri i zašto Špiček nije na svom mjestu?“, pitali su se članovi produkcije kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' prije nego što su ugledali Špičeka kako se smije iza jedne kamere i pokušava namjestiti najbolji kadar za snimanje.

Špiček je u ovom showu od prve sezone pa ne čudi činjenica da se toliko sprijateljio s članovima produkcijskog tima i često se sjeti pitati kako su članovi njihove obitelji, partneri ili djeca.

„Zakaj sam ja jedini koji je tu od početka do kraja, ne znam, to je tak' ispalo. Možda im i nekaj vrijedim“, kroz smijeh je jednom izjavio Tomek, kako ga od milja zovu na setu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Tomek pravi starosjedilac u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' žiriju te je mjesto za njega uvijek rezervirano, u slučaju da se odluči ostaviti sudačke kuhače, tehnički i produkcijski tim odmah bi našao novo mjesto za njega na setu.

Koji je sljedeći Špičekov potez, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koja vas čeka već večeras u 21:10 sati na RTL-u!

Upravo se čita

Image
obrat u slučaju 'kokain'

Sakoman priznao da je policija u pravu: 'Sin je izmislio priču radi mame'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Više s weba

Pročitajte još

Image
Jeste li znali?

Kulinarske mudrosti: Špiček razbija tri najpoznatija mita o hrani

Više s weba