OGLAS

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Ana ima novog partnera, svog oca, koji bi ih kulinarskim iskustvom trebao podići s dna ljestvice

20.3.2017. u 11:08/ Život i stil

Novi sudionik kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' Zdravko ima zavidno kulinarsko iskustvo u pripremi kotlića, fiša, lovačkih gulaša, čobanaca i graha


Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Neočekivani rasplet: Tin napušta show, Aleksandra i Kristijan ispali

Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Neočekivani rasplet: Tin napušta show, Aleksandra i Kristijan ispali

Nakon što je Tin napustio show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' prošlog četvrtka, Ana nastavlja utrku za najboljim amatersko-kuharskim parom s novim partnerom – svojim ocem! Zlatko Tomšić nije dugo razmišljao treba li pomoći kćeri u borbi za titulom najboljeg amatersko-kuharskog para. Čim je prihvatio njezinu ponudu, obukao je najudobnije cipele, a od ponedjeljka 20. ožujka pridružit će joj se na setu showa.

S obzirom na to da iza sebe ima zavidno kulinarsko iskustvo u pripremi kotlića, fiša, lovačkih gulaša, čobanaca i graha, za koje je osvojio nekoliko priznanja u vidu pehara i medalja s brojnih natjecanja, Zlatko će itekako dobro doći svojoj kćerki Ani koja se stalno nalazila na dnu ljestvice ukupnog zbroja ocjena kroz cijelu ovu sezonu.


Zlatko dolazi iz Orahovice, otac je šestero djece, umirovljeni je elektrotehničar koji jako voli kuhati, strastveni planinar (predsjednik je planinarskog društva 'Orahovica'), muzičar (član puhačkog orkestra 'DVD Orahovica'), te je volonterki vatrogasac.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

A novi tjedan, uz novog natjecatelja, na "Tri, dva, jedan-kuhaj!“ trgu donosi još iznenađenja. Naime, ovaj tjedan je kvalifikacijski, što znači da sve što se događa u ovom tjednu utječe na ono što će se dogoditi tjedna iza, odnosno odlučiti koji će se parovi boriti za ostanak u showu.

Moira i Zdravko tjedan započinju sa zvonom koje su zaslužili zbog naviših ocjena iz prošlog tjedna. Zvono mogu proslijediti i nekome kome je, prema njihovom mišljenju, potrebnije.

Kandidati će večeras morati pripremiti glavno jelo s prilogom u 60 minuta, a za pripremu tog jela obavezno moraju koristiti sambal oelek, umak izvorno iz Indonezije, kojeg čini kombinacija više vrsta ljutih papričica. Koji će natjecatelji dobro zapapriti jelo, a kojim će ocjenama jela dobro zapapriti žiri, doznajte večeras u 21:10!


​​Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Vrijeme je za seks
Love island Australija
Vrijeme je za seks
default_cta
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
Barbie biserna princeza
Vrijeme je za seks
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
MLJAC!

I rujan ima svojih čari: Počinje ŠtrudlaFest s okusima kakve, kažu, još nismo probali


Više s weba