'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Andrej i Marijan s čak dvije desetke napustili studio showa!

Image
Foto: RTL

Sin i otac iz Zagreba najvjerniji su krivotvoritelji recepta Mate Jankovića te su stoga još jedanput nagrađeni izbivanjem sa seta kulinarskog showa

21.10.2017. u 8:00/ Život i stil

Čak je i sam autor recepta od brancina i vongola priznao da jelu Andreja i Marijana ne može naći neku znatnu zamjerku. Mate Janković hvalio je odličnu repliku svojeg jela, baš kao i Mateja Domitrović Sabo, tepajući pritom Mokosima kako su majstorski odradili ovaj zahtjevan zadatak.

"Njihovo je jelo predivno izgledao, baš kao prava vjerna kopija Matinog. Možda čak i bolji od originala jer je Mati tava uhvatila kožu ribe dok je dizao filet. A kod Andreja i Marijana je sve štimalo u detalj. Riba je izgledala kao nacrtana, a okusi su bili u ravnoteži“, objasnila je Mateja zbog čega je Zagrepčanima dala desetku, baš kao i Mate. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Ostali parovi su od žirija dobili strože komentare i nešto slabije ocjene, no svaki je par na njih reagirao drugačije. I dok su Morana i Domagoj (ukupno 26 bodova) uvjereni da su ostali zakinuti za ocjene, a Mateja je zbog samo 19 ukupnih bodova prijetila baki Đurđici da će odustati od daljnjeg natjecanja, Silvijana i Marica oduševljeno su prihvatile tri osmice uz komentar kako ni tri desetke ne bi bile fer za jelo koje je iskopirano.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Iako se nisu ocjenjivale kopije njegovog jela, Tomislav Špiček je bio izrazito darežljiv kod ocjenjivanja. Badu i Tocu nagradio je s dva boda više jer su poslušali njihov savjet i zapisivali nepoznati recept, a Antu i Antonija je oduševio svojom "realnom i fer“ osmicom.

Andrej i Marijan pauziraju s kuhanjem tjedan dana, dok će u bitku za ostanak u daljnjem natjecanju nastaviti šet natjecateljskih parova, sada raspoređenih u dva tima s novim/starim vođama. Tko će biti uspješniji u novom tjednu natjecanja u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', kada se kuha uz instrukcije mentora člana žirija, doznat ćemo u ponedjeljak, 23. listopada u 21 sat na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još zanimljivih članaka potražite na 321kuhaj

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABORAVLJENI RECEPT

Pureći zabatak na vrlo staromodan način

Više s weba