Tri, dva, jedan - kuhaj!

Arsen i Željan razljutili Špičeka: 'Dečki, koji ste vi muljatori!'

Image
Foto: RTL

Najgori par večeri bile su Katarina i Ozana koje su, za previše masne žablje krake i 'nabitu, bezukusnu kašu' od smiksanog prosa i karfiola, dobile ukupno 16 bodova

23.3.2017. u 8:43/ Život i stil
Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Iznenadni test povjerenja: kandidati moraju kuhati samo jednom rukom!

Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Iznenadni test povjerenja: kandidati moraju kuhati samo jednom rukom!

Natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' bili su uvjereni da će opet dobiti loše ocjene zbog pomalo čudnog zadatka iznenađenja u kojem su kuhali samo s jednom rukom. Martin i Kristijan vratili su povjerenje u žiri svojim rižotom od sipe, baš kao i Moira i Zdravko svojim biftekom u zelenom papru. Međutim, splitski prijatelji i kumovi najviše su razočarali žiri. 

Iako nisu imali najlošije ocjene večeri, u srijedu su Arsen i Željan dobili vrlo oštre kritike na račun svojeg jela. Naime, najstariji sudionici kulinarskog showa RTL-a pripremali su kraljevski odrezak s pršutom, kukuruzom i umakom od gljiva te kroketima od krumpirovog tijesta kao prilog, što uvelike podsjeća na uradak od dana prije. Tomislav Špiček nije mogao prešutjeti činjenicu da se Arsen i Željan – ponavljaju.

„E, dečki, dečki… Koji ste vi muljatori! Ovo što ste poslužili je modificirana saltimbocca koju ste jučer radili. Jučer su vam tanki kroketi popili sav umak, a danas su vam kroketi debeli. To je vjerojatno isti recept. Teletina, pršut… Već dugo razmišljam kako da vas trgnem. Još nisam našao modalitet, ali ću ga jednom naći. Ne poznajete vi mene…“, pokušao je Špiček objasniti Splićanima zašto misli da su „prefriganci“ jer dva dana donose vrlo slično jelo. Arsen i Željan pravdali su se žiriju da se slučajno dogodilo da dva dana zaredom imaju slično jelo, žiri im je ipak dao prosječne ocjene – ukupno 17. Naime, žiri od njih očekuje nešto novo i drugačije, da ne koriste stalno vrhnja, već da se „poigraju s vinima, sokovima mesa i umacima“.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(Foto: RTL)

Najgori par večeri bile su Katarina i Ozana koje su, za previše masne žablje krake i „nabitu, bezukusnu kašu“ od smiksanog prosa i karfiola, dobile ukupno 16 bodova.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Špiček otkrio kako napraviti savršeni tatarski biftek i paštetu od pilećih jetrica

Više s weba