Tri, dva, jedan - kuhaj!

Arsen i Željan uništili recept Sofie Loren: 'Užasno je ovo glavno jelo. Užasno. Tako uništiti teletinu!'

8.3.2017. u 7:15/ Život i stil

Na dečke se još ranije naljutio Špiček kada je pokraj njihove radne jedinice pronašao protvan na podu

Iako se dva morska vuka iz Dalmacije mogu pohvaliti odličnom pripremom spize, Arsenu i Željanu u utorak im ništa nije išlo od ruke. Unatoč tome što su pripremali jelo po receptu slavne glumice, cijelu su večer imali problema s organizacijom, meso im je skoro zagorilo, a na kraju se nisu proslavili ni s ocjenama žirija. 

"Užasno je ovo glavno jelo. Užasno. Tako uništiti teletinu! Polupohano, pa poslije u pećnicu zapečeno. Što je to”, u šoku je bio Pažanin. "To je po receptu Sofie Loren“, branio se Arsen. "Kažu da je osvojio svijet. Rekli su da nije glumila bila bi fenomenalna kuharica. Prvi put sam radio, naravno da nema veze s onime što bi trebalo biti. Falia sam“, dodao je Arsen.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Pažaninu nije bilo do isprika, a na dečke se još ranije naljutio Špiček kada je pokraj njihove radne jedinice pronašao protvan na podu. "Ne možeš protvan koji je predviđen za pećnicu, ako ga već ne trebaš sada, ne možeš staviti na pod, nije higijenski“, komentirao je Špiček.

Natjecatelji su imali 75 minuta za prirpemu toplog predjela i glavnog jela, a dan su na posljednjem mjestu na tablici završili Ana i Tin sa sveukupno 26 bodova, dok su Sanja i Željko vodeći na tablici s ukupno 49 bodova.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kraj nedoumici

Pronašli smo odgovor na pitanje možemo li smrznuti mlijeko

Više s weba