Tri, dva, jedan - kuhaj!

Bunt na setu: žiri pomaže kandidatima, no oni ih namjerno ne slušaju!

Image

'Znam da nam žiri želi pomoći, no mi ćemo kuhati prema svom receptu!' – tu će izjavu večeras ponoviti nekoliko samouvjerenih natjecatelja

5.10.2017. u 15:28/ RTL

Kuhanje u "šparnom“ tjednu došlo je svome kraju pa večeras natjecatelji kuhaju slobodnim stilom, što bi značilo da mogu biti puno kreativniji u odabiru recepata za predjelo i glavno jelo, sve je njima po volji i bez ikakvih ograničenja.

Pojedini su natjecateljski parovi jedva dočekali ovaj dan kako bi iz rukava izvukli neobične recepte kojima će pokušati vratiti izgubljene bodove, dok drugi i dalje tapkaju u mraku, traže način kako šokirati uspavana nepca žirija.

Žiri je prepoznao dobar potencijal u svim receptima i počeli su besramno dijeliti savjete svim kandidatima. No, tvrdoglava većina ipak je odlučila ići po svom i zanemariti njihove mudrosti. Tako je Anti i Antoniju kroz prste pobjeglo malo više mljevene paprike u smjesi za pohanje, Andrej i Marijan su ostali pri svom i debelo rezali luk za šalšu, Tihana i Nikola zanemarit će komentar da se kiselina aceta balsamica odlično slaže s pačjim prsima, a Naimi i Martini će žiri po drugi put priskočiti u pomoć kod pripreme lososa.  

"Neki put kada se napravi 'greška' kod kuhanja, a upozorio sam natjecatelje na nju, onda mi dođe žao što se uopće trudim davati savjete. Neki put kada me ne poslušaju, a jelo im ispadne dobro, bude mi drago što me nisu poslušali. Zapravo se tu radi o tome da natjecatelji sami moraju razmišljati i raditi onako kako im prvo padne na pamet, a rezultat će pokazati tko je bio u pravu. U 90% savjeta sam u pravu jer je iskustvo na mojoj strani, a onih 10% mi je drago da i ja mogu nešto naučiti“, kaže Mate.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Tko će zbog pametovanja dobiti jezikovu juhu, a tko pohvale? Te tko će zasjati na samom vrhu tablice s ukupnim bodovima i tako postati vođa timova? Odgovore ćemo doznati u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', večeras u 19:50 sati na RTL-u!

Još zanimljivih članaka potražite na 321kuhaj

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
dobar tek

RTL doznao tajni recept za prave bosanske ćevape!

Više s weba