Tri, dva, jedan - kuhaj!

Burno u showu: Mateji i Mati 'fali mozga', a Andrej ima predugačak jezik

Image
Foto: RTL

Kako se show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' privodi kraju, članovi žirija sve manje toleriraju greške na tanjurima, a neki kandidati još uvijek nisu naučili kako se nositi s kritikama i lošim ocjenama

17.11.2017. u 11:50/ RTL

Četvrtak navečer Bada i Toca pamtit će po pohvalama žirija koje su pljuštale nakon što su Mateja, Mate i Tomek vidjeli i kušali njihove jastučiće od krumpira punjene telećim mozgom te pačja prsa s karameliziranom kruškom.

„Moram vas pohvaliti s prezentacijom, sve je estetski fino, čisto i uredno posloženo. Iz dana u dan sve ste bolji i prezentacijski ste se razvili“, kazao je Mate. S njim se složila i kolegica Mateja koja je imala samo riječi hvale za oba jela. „Meni je ovo jako, jako dobro, a tek krumpirovo tijesto s nadjevom – svaka čast!“, kazala je Domitrović Sabo.

Jastučići s telećim mozgom bili su toliko fini da je čak i chef Janković Badu tražio recept kako bi ga ubuduće uvrstio u svoj jelovnik, a sretan je što i on ponekad može učiti od kandidata.

„Gospođa je 75 minuta potrošila na komentare o timijanu kao da ga cijeli život bere i sadi, dosadna je bila užasno dok je to komentirala“, prokomentirao je ljutito Andrej, ali se na tome nije zaustavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja ne znam što se toj ženi događa u glavi i kakvi su to kriteriji. Baš me iziritirala, kvočka!“, kazao je jer smatra kako nije pravedno ocijenila njihovo jelo, a Badi i Toci dala je visokih 9 bodova za slabije pečena pileća prsa.

Kako se kaže, tko gubi, taj se ljuti – to je poznata stvar! Misli li Andrej to ozbiljno ili je danas samo ustao na krivu nogu, vidjet ćemo sljedeći tjedan u kojem će vođe timova biti parovi koji su ovaj tjedan prikupili najviše bodova, a to su Silvijana i Marica te Bada i Toca.

Upravo se čita

Image
uznemirujući video

VIDEO Maloljetnici divljali u automobilu: 'Boli nas k... ako se zabijemo'. Pa završili u stupu

Kakve novosti čekaju kandidate idući tjedan, ne propustite pogledati u ponedjeljak u 21:40 sati na RTL-u!

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Odobrili stručnjaci

Tri jednostavna koraka kako napraviti savršeni cappuccino kod kuće

Više s weba