OGLAS

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Četveroboj izvukao najbolje od kandidata, Pažanin u šoku: 'Ja više ne znam tko je ovdje lud!'

Image
Foto: RTL

Večeras su u borbi za opstanak u showu 'Tri, dva, jedan-kuhaj!' četiri para: Ana i Tin, Katarina i Ozana, Aleksandra i Kristijan te Anna i Sara

16.3.2017. u 12:44/ RTL

Image
3,2,1 - kuhaj!

Natali i Hrvoje raspametili Pažanina svojim jelom, pljuštale devetke!

Image
3,2,1 - kuhaj!

Natali i Hrvoje raspametili Pažanina svojim jelom, pljuštale devetke!

Prošli tjedan je bio kvalifikacijski, što znači da na kraju ovog tjedna, točnije danas, jedan par napušta show.

Večeras su u borbi za opstanak četiri para, Ana i Tin, Katarina i Ozana, Aleksandra i Kristijan te Anna i Sara. Žiriju će pripremati toplo predjelo, glavno jelo i desert. Kada Doris da znak, za 60 minuta parovi će morati iznijeti prvo jelo, a unutar sljedećih 10 minuta i preostala dva jela. 


"Realno je da su ovi parovi večeras u borbi. Pokazali su najmanje. Ne da se nisu trudili, jednostavno je tako ispalo. Danas se moraju izboriti, pokazati što znaju i ostati“, komentirao je Pažanin.

Ana i Tin će pripremati teleća jetrica s polpetama od zobenih pahuljica, punjenu korabicu i cheesecake. Katarina i Ozana su se odlučile za slanu pitu, teleće brizle i brownieje. Aleksandra i Kristijan pripremaju dalmatinsko-kontinentalnu kombinaciju, kozice u svitku za toplo predjelo, piletinu u medu za glavno jelo te čokoladni kolač za desert. Anna i Sara će žiriju servirati rižoto s krem-sirom, teletinu u kadulji i međimursku gibanicu. 

Žiri će ostati u šoku kada shvati da se situacija na "Tri, dva, jedan-kuhaj!“ trgu promijenila. Naime, čini se kako su Ana i Tin ostavili razmirice iza sebe jer će se večeras pošteno uhvatiti kuhanja i to bez puno svađe. Tin će sam pripremati desert, a Ana će se u miru baciti na glavno jelo. Sve to će ostaviti u čudu Ivana Pažanina koji će novonastalu situaciju komentirati riječima: "Ja više ne znam tko je ovdje lud?“.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Ostali parovi će savjetima bodriti i pomagati sudionike četveroboja, a tko će od od njih ostati u daljnoj borbi za bogatu nagradu i titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para, doznajte večeras u 21:05 na RTL-u!


Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Vrijeme je za seks
Love island Australija
Vrijeme je za seks
default_cta
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
Barbie biserna princeza
Vrijeme je za seks
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
MLJAC!

I rujan ima svojih čari: Počinje ŠtrudlaFest s okusima kakve, kažu, još nismo probali


Više s weba