Tri, dva, jedan - kuhaj!

Debakl Zadranki, ali i prve desetke ove sezone: briljirali Tihana i Nikola

Image
Foto: RTL

Silvijana i Marica hvalile su se svojim slastičarskim sposobnostima da bi na kraju servirale potpuni fijasko, dok su skromni Tihana i Nikola u tišini radili svoje deserte i zaradili prvu desetku!

4.10.2017. u 9:27/ RTL

U utorak navečer iskusne Zadranke nisu mogle sakriti svoje nezadovoljstvo dobivenim receptom koji su za njih napisale Đurđica i Matea. Čupavci i jabuke u šlafroku za njih su prejednostavni deserti kojima nije mjesto u ovom natjecanju pa su im odlučile dodati malo modernog štiha, što na kraju nije rezultiralo dobrim komentarima, a ni ocjenama.

Mate je njihovo jelo opisao kao nešto najgore što je ikada probao, a ni ostali članovi žirija nisu bili daleko od njegovog mišljenja. Umjetnice su za svoju preinaku tradicionalnih slastica dobile ukupno 10 bodova. Loši komentari nisu ih obeshrabrili te one smatraju kako su napravile dobre deserte i kako žiri nije u pravu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

No Silvijana i Marica ipak nisu bile najgore jer posljednje mjesto u tom danu dijele Martina i Naima te Andrej i Marjan s ukupnih 9 bodova. Cure su umjesto šnenokli pripremile slatku kajganu, dok su tata i sin potpuno promašili recept, iako kažu da su točno pratili sve napisane upute. Sumnja je uskoro pala na Martinu i Naimu jer su one pisale recept, ali žiri je, nažalost, morao ocijeniti ono što ima na tanjuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najboljima su se pokazali Tihana i Nikola koji su pripremali palačinke i sufle sa sirom po receptu bećaraca. Mateja i Tomek imali su samo riječi hvale za njihov desert.

„Razveselili ste me ovim desertom“, kazao je Špiček, a Mateja misli da je njihov sufle „kao u raju“. Za razliku od njih, treći član žirija imao je jednu zamjerku.

Upravo se čita

Image

Svećenicima zbog povišice, plaće i 1040 eura. Pitali smo vas kad ste je vi primili: 'Uf...'

„Ja mislim da je ovo apsolutna katastrofa! Katastrofa je to što nema duplog deserta, to je apsolutno neprihvatljivo jer se deserti jednostavno ne dijele“, našalio se Mate kojemu su njihovi deserti bili fantastični pa ih je htio samo za sebe.

Tihana i Nikola tako su zaradili ukupno 28 bodova i prvu desetku u showu koju im je dodijelila Mateja Domitrović Sabo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvi izazovi kandidate očekuju sutra, ne propustite pogledati u novoj epizodu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21 sat na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
NJOKI SA KADULJOM I PRŠUTOM

Jednostavno jelo koje je gotovo za 15 minuta

Više s weba