Tri, dva, jedan - kuhaj!

Izazovi, zamke i 'mufloni' rezultirali prvom ovosezonskom jedinicom u showu

Image
Foto: RTL

Žiri je zapaprio natjecateljima nepoznatim i na prvi pogled nespojivim namirnicama. Izazov je bio toliko težak da ga jedan par nije uspio savladati

26.9.2017. u 13:51/ RTL

Drugog dana kuhanja jela za odvažne žiri showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!' natjecateljima je pripremio nove izazove i zamke kojima testiraju kulinarsko znanje kuhara amatera. Jedan će par pokleknuti pod tolikim pritiskom i pripremiti jelo za prvu ovosezonsku jedinicu!

Novi se izazov zove 'yin i yang' stoga je žiri natjecateljima napunio košare vrlo odvažnim namirnicama. Kandidati ovaj put ne kuhaju prema receptima, već će 'iz glave' osmisliti, unutar 75 minuta pripremiti i pred žiri donijeti toplo predjelo i glavno jelo.

Tako će Bada i Toca u svojoj košari pronaći zeca i jestive maćuhice, Martina i Naima imaju lososa i ananas, Đurđica i Matea vrlo moćan odrezak, dok će se pivo skrivati kod Tihane i Nikole. Najveći misterij oko podrijetla namirnice bit će kod Ante i Antonija, koji od samog početka nisu sigurni što su dobili u košari.

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Iskreno, ne znamo koje smo meso dobili u zadatak. Kod kuće sam već vidio kako se priprema divljač pa sam siguran da smo dobili divljač. Samo je pitanje koju!“, kaže Anto koji dvoumi je li u njegovim rukama divlja svinja, jelen ili divokoza. No, nesigurne momke dodatno će zbuniti, za smicalice uvijek spreman, Tomislav Špiček.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Upravo se čita

Image
uznemirujući video

VIDEO Maloljetnici divljali u automobilu: 'Boli nas k... ako se zabijemo'. Pa završili u stupu

Di ste, lovci! Čujem da ne znate kaj spremate? Pa, dobili ste muflona!“, kazat će Tomek Slavoncima i svojom smicalicom dobro nasmijati kolegu kuhara i suca Matu Jankovića.

Međutim, jednim natjecateljima neće biti do smijeha kada im upravo Tomek, prilikom ocjenjivanja njihovih odvažnih jela, 'okrene' jedinicu na kuhači!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji će natjecateljski par biti zapamćen kao dobitnik prvog ovosezonskog 'kolca', i što zapravo pripremaju Anto i Antonio, doznat ćemo večeras, u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21 sat na RTL-u!

Čitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Jeste li znali?

Kulinarske mudrosti: Špiček razbija tri najpoznatija mita o hrani

Više s weba