PLACE2GO

Doživite prekrasnu Indoneziju kroz niz tradicionalnih plesova i podvodnih fotografija

Image
Foto: Thinkstock

Povodom nastupa Indonezije na sajmu PLACE2GO možete i osvojiti putovanja u Indoneziju za dvije osobe!

15.3.2017. u 10:53/ Život i stil

Veleposlanstvo Republike Indonezije u Hrvatskoj ima čast najaviti kako će Indonezija prisustvovati na Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u Areni Zagreb od 17. do 19. ožujka 2017. godine.

Kroz svoju turističku kampanju, Indonezija do 2019. godine planira povećati broj inozemnih dolazaka na 20 milijuna, a hrvatsko tržište je svakako jedno od visoko potencijalnih kada govorimo o interesu prema putovanjima u Indoneziju. 

Indonezija kroz tradicionalne plesove i izložbu posvećenu krajolicima, ljudima i običajima

Image
SRETNA PUTOVANJA

Putovanje je jedina stvar koju kupujete, a čini vas bogatijim

Image
SRETNA PUTOVANJA

Putovanje je jedina stvar koju kupujete, a čini vas bogatijim

Veleposlanstvo poziva sve da uživaju i dožive prekrasnu Indoneziju kroz niz nastupa tradicionalnih indonezijskih plesova te audiovizualnih prezentacija koje će se prikazivati  tijekom sva tri dana trajanja sajma PLACE2GO.

Također, tijekom sajma posjetioci će moći uživati u izložbi "Journey to Thousands of Islands“ autora Damira Zuruba, svjetskog prvaka u podvodnoj fotografiji, predsjednika ronilačkog kluba “Roniti se mora” i Maresovog ambasadora koja će biti postavljenja u PLACE2GO Showroomu pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indonezije u Hrvatskoj. Izložba će predstaviti niz fascinantnih fotografija snimljenih za vrijeme Damirovih putovanja Indonezijom i ronjenja u indonezijskom arhipelagu

Wonderful Indonesia predstavlja ostale atraktivne destinacije uz turistički raj Bali

Najpoznatiji otoci u Indoneziji su Sumatra, Java, Bali, Kalimantan, Sulawesi, otoci Maluku (bolje poznat kao Moluccas, izvorno Spice Islands) i Papua. Među njima turistički je definitivno najpoznatiji i najzvučniji Bali koji očarava svojom kulturom, plažama, dinamičnim plesovima i glazbom. No, Indonezija i dalje ima mnogo neistraženih otoka s veličanstvenim pogledima na planine, zelenih prašuma, obala pogodnih za surfanje i morskih dubina idealnih za ronjenje, plivanje s dugongima, dupinima i velikim ražama. 

Upravo je cilj promidžbe Indonezije da tržište upozna i s drugim atraktivnim odredištima indonezijskog arhipelaga te kao krilaticu svoje turističke kampanje predstavlja pet čuda Indonezije: prirodu, kulturu, osjetila, moderno i avanturu. Kroz ovaj slogan Indonezija također promovira i druge turističke destinacije pored Balija koje su također fascinantne po prirodnim ljepotoma, jedinstvenoj kulturi, raznovrsnoj hrani, gostoljubivim ljudima te pristupačnim luksuzom.

Dođite na PLACE2GO i osvojite putovanje u Indoneziju za dvije osobe 

Povodom nastupa Indonezije na sajmu PLACE2GO iskoristite mogućnost osvajanja putovanja u Indoneziju za dvije osobe. Na sajmu potražite foto kiosk brendiran vizualima "Wonderful Indonesia“ i "Qatar Airways“, fotkajte se i "otputujte u Indoneziju“.

Turističke destinacije Indonezije sada su postale još dostupnije, ne samo zbog velikih gradova koji su dobro povezani izravnim međunarodnim letovima, nego i zbog dostupnosti mnogih redovitih low-cost prijevoznika koji putnike vode do indonezijskih gradova ili udaljenih lokacija. Hrvatskim državljanima, nositeljima običnih putovnica, koji putuju turistički ne treba viza za boravak do 30 dana.  

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Večera za 5
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Obiteljske tajne

Više s weba

Pročitajte još

Image
NJOKI SA KADULJOM I PRŠUTOM

Jednostavno jelo koje je gotovo za 15 minuta

Više s weba