PLACE2GO

Doživite prekrasnu Indoneziju kroz niz tradicionalnih plesova i podvodnih fotografija

Image
Foto: Thinkstock

Povodom nastupa Indonezije na sajmu PLACE2GO možete i osvojiti putovanja u Indoneziju za dvije osobe!

15.3.2017. u 10:53/ Život i stil

Veleposlanstvo Republike Indonezije u Hrvatskoj ima čast najaviti kako će Indonezija prisustvovati na Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u Areni Zagreb od 17. do 19. ožujka 2017. godine.

Kroz svoju turističku kampanju, Indonezija do 2019. godine planira povećati broj inozemnih dolazaka na 20 milijuna, a hrvatsko tržište je svakako jedno od visoko potencijalnih kada govorimo o interesu prema putovanjima u Indoneziju. 

Indonezija kroz tradicionalne plesove i izložbu posvećenu krajolicima, ljudima i običajima

Image
SRETNA PUTOVANJA

Putovanje je jedina stvar koju kupujete, a čini vas bogatijim

Image
SRETNA PUTOVANJA

Putovanje je jedina stvar koju kupujete, a čini vas bogatijim

Veleposlanstvo poziva sve da uživaju i dožive prekrasnu Indoneziju kroz niz nastupa tradicionalnih indonezijskih plesova te audiovizualnih prezentacija koje će se prikazivati  tijekom sva tri dana trajanja sajma PLACE2GO.

Također, tijekom sajma posjetioci će moći uživati u izložbi "Journey to Thousands of Islands“ autora Damira Zuruba, svjetskog prvaka u podvodnoj fotografiji, predsjednika ronilačkog kluba “Roniti se mora” i Maresovog ambasadora koja će biti postavljenja u PLACE2GO Showroomu pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indonezije u Hrvatskoj. Izložba će predstaviti niz fascinantnih fotografija snimljenih za vrijeme Damirovih putovanja Indonezijom i ronjenja u indonezijskom arhipelagu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wonderful Indonesia predstavlja ostale atraktivne destinacije uz turistički raj Bali

Najpoznatiji otoci u Indoneziji su Sumatra, Java, Bali, Kalimantan, Sulawesi, otoci Maluku (bolje poznat kao Moluccas, izvorno Spice Islands) i Papua. Među njima turistički je definitivno najpoznatiji i najzvučniji Bali koji očarava svojom kulturom, plažama, dinamičnim plesovima i glazbom. No, Indonezija i dalje ima mnogo neistraženih otoka s veličanstvenim pogledima na planine, zelenih prašuma, obala pogodnih za surfanje i morskih dubina idealnih za ronjenje, plivanje s dugongima, dupinima i velikim ražama. 

Upravo je cilj promidžbe Indonezije da tržište upozna i s drugim atraktivnim odredištima indonezijskog arhipelaga te kao krilaticu svoje turističke kampanje predstavlja pet čuda Indonezije: prirodu, kulturu, osjetila, moderno i avanturu. Kroz ovaj slogan Indonezija također promovira i druge turističke destinacije pored Balija koje su također fascinantne po prirodnim ljepotoma, jedinstvenoj kulturi, raznovrsnoj hrani, gostoljubivim ljudima te pristupačnim luksuzom.

Upravo se čita

Image
RTL Danas doznaje

'Moguće je da je tijelo bebe stajalo nekoliko dana uz cestu. Nije bilo u najboljem stanju...'

Dođite na PLACE2GO i osvojite putovanje u Indoneziju za dvije osobe 

Povodom nastupa Indonezije na sajmu PLACE2GO iskoristite mogućnost osvajanja putovanja u Indoneziju za dvije osobe. Na sajmu potražite foto kiosk brendiran vizualima "Wonderful Indonesia“ i "Qatar Airways“, fotkajte se i "otputujte u Indoneziju“.

Turističke destinacije Indonezije sada su postale još dostupnije, ne samo zbog velikih gradova koji su dobro povezani izravnim međunarodnim letovima, nego i zbog dostupnosti mnogih redovitih low-cost prijevoznika koji putnike vode do indonezijskih gradova ili udaljenih lokacija. Hrvatskim državljanima, nositeljima običnih putovnica, koji putuju turistički ne treba viza za boravak do 30 dana.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
STAROMODNO, ALI SLASNO

'Kuhar i pol' spremio jedno zaboravljeno jelo

Više s weba