OGLAS

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Drama oko juhe: misli li Sanja da za nju i Željka vrijede druga pravila?

1.3.2017. u 14:30/ Život i stil

Žiri je nebrojeno puta upozorio kandidate da juhu nipošto ne serviraju kao toplo predjelo, a unatoč njihovom upozorenju, upravo su to napravili Sanja i Željko


Od prve sezone kulinarskog showa lome se koplja oko toga je li juha toplo predjelo ili nije. Ove sezone žiri je nebrojeno puta upozorio kandidate da juhu nipošto ne serviraju kao toplo predjelo, a unatoč njihovom upozorenju, upravo su to napravili Sanja i Željko. I skoro se izvukli bez posljedica!

"Za juhu nemam prigovora niti trunke“, kazao je Špiček, na što je reagirao Zdravko pripomenuvši da je bilo rečeno da juha nije toplo predjelo. "U pravu ste“,  složio se Špiček i opravdao se da mu uopće nije palo na pamet. "Sigurno oni sad osjećaju kao da nema kolegijalnosti među nama, međutim greška je. To je činjenica da su nam svi govorili da juha nije predjelo“, dodao je Arsen.


Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Unatoč tome što joj je Špiček objasnio u čemu je problem sa serviranjem juhe kao toplog predjela, Sanja se naljutila na svoje kolege kuhare. "Koliko puta je od početka došla juha na njihov stol? Imam jednu sasvim drugu viziju kako ću se ponašati u budućnosti. Ja ću ostati i dama i ljubazna i sve to skupa. Pustit ću druge da viču, da se žale...to nije u mom stilu“, kazala je Sanja.

"Vidim da polako počinju tenzijice, mislim da će od danas nadalje sve drugačije krenuti. Mislim da se polako zakuhava“, zaključio je Špiček. Što se sve zakuhalo oko nesretne juhe, doznajte večeras u 21:05 na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!


Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Vrijeme je za seks
Love island Australija
Vrijeme je za seks
default_cta
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
Barbie biserna princeza
Vrijeme je za seks
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
MLJAC!

I rujan ima svojih čari: Počinje ŠtrudlaFest s okusima kakve, kažu, još nismo probali


Više s weba