'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Gosti su odlučili: Špičekov tim bolji je od Matinog

Image
Foto: RTL

Ako se u obzir uzmu ocjene gostiju, natjecatelji 'Marsonije' i njihov mentor Špiček nadmašili su ekipu 'Lege' i njihovog instruktora Matu

26.10.2017. u 7:30/ RTL

U srijedu navečer na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' vodio se pravi mali meč između dvaju vrhunskih kuhara i njihovih timova. Konačan sud o pobjedniku donosili su potpuni stranci koji su ocjenjivali jela po svom osobnom ukusu, ne znajući tko ih je pripremao.

Kao i u prijašnjim dvjema epizodama showa, gosti i žiri imali su oprečna mišljenja. Mateja Domitrović Sabo, Mate i Špiček kušali su svih šest tanjura, no njihovi komentari nisu imali utjecaja na konačne ocjene. Naime, žiri je Silvijaninom i Maričinom jelu zamjerio nedovoljno skuhane okruglice od riže koje, začudo, nisu smetale gostima na setu i bolje su ocijenjene od Tihaninin i Nikolinih. Žiri je mnoštvom epiteta pohvalio svinjske medaljone i špek-krumpir Ante i Antonija, no ocjene gostiju ipak su otišle Badi i Toci

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

"Najveća greška koju natjecatelji čine, iako imaju mentora, jest što i dalje čine što žele i kako žele. Naime, recepti postoje da ih se poštuje, da ih shvatimo i da ih pratimo. Nažalost, naši natjecatelji još nisu došli do tog stadija da mogu pročitati recept i pratiti ga korak po korak… Naravno da bi mi bilo drago da je moj tim pobijedio Špičekov jer sam natjecateljskog duha… No, s druge strane, moram priznati da smo kao tim napravili jako dobar posao s obzirom da nisam smio ništa dirati i probati, kao što je to imao Tomek u drugom timu“, objasnio je Mate. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Natjecatelje već danas očekuje novi dvoboj – po jedan par iz svakog tima odlazi u kuhoboj! Tko će napustiti natjecanje, doznat ćemo u četvrtak 26. listopada u 20 sati na RTL-u, u novom nastavku showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA POLIZATI PRSTE

Pečena teletina sa šampinjonima

Više s weba