Tri, dva, jedan - kuhaj!

'Hrana za ptice' novi je izazov za naše kandidate

Image
Foto: RTL

Prvi izazov u novoj tjednoj temi, kuhanju unutar budžeta, je skuhati jelo za najviše 60 kuna. Natjecatelji će tako svoje žitarice spajati s piletinom, svinjetinom, telećom jetrom i srdelama

2.10.2017. u 15:06/ RTL

U novom nastavku showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' natjecatelje su na radnim jedinicama dočekale glavne namirnice s kojima se rijetko koji par dosad susreo.

„A joj! Što je ovo ispod zvona? Neka žitarica jest, ali ne znam koja je točno… Gledam tu zdjelu i mislim si, gle, hrana za ptice. To me doslovno podsjetilo na nešto s čime sam hranio papige“, kazao je Anto koji nije prepoznao proso.

„Pripremate li proso i kod kuće? Ne?! Dobro… Dakle, danas gubite nevinost s prosom!“, našalio se chef Mate Janković kada je u obilasku shvatio da Anto i Antonio danas prvi put u životu kuhaju s ovom visokovrijednom žitaricom.

Niti ostali natjecatelji nisu prepoznali amarant, bulgur i kvinoju na svojim radnim jedinicama i bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će se snaći u pripremi jela u kojem žitarica vodi glavnu riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi izazov u novoj tjednoj temi, kuhanju unutar budžeta, je skuhati jelo za najviše 60 kuna. Natjecatelji će tako svoje žitarice spajati s piletinom, svinjetinom, telećom jetrom i srdelama, no žiri će ih nekoliko puta upozoravati na mogući ishod da ključna namirnica padne u drugi plan zbog mesa.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Upravo se čita

Image
EKSKLUZIVNO!

Prvi put za naše kamere progovorio HGSS-ovac napadnut na Platku: 'Sve mi je stresno'

Tko je pozorno slušao savjete žirija, a tko je do kraja kuhanja „gurao po svom“, doznat ćemo večeras u 21 sat kada se na RTL-u prikazuje nova epizoda gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Čitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABORAVLJENI RECEPT

Pureći zabatak na vrlo staromodan način

Više s weba