OGLAS

3,2,1 - kuhaj!

Kandidati kuhali po tuđem receptu, Sanja i Željko zaobišli pravila i dobili dvojku!

Image
Foto: RTL

Imali su 75 minuta za pripremu glavnog jela s prilogom i to prema receptu susjednog para s kojim su zamijenili i namirnice. Bilo je bitno da iskoriste sve dobivene namirnice

10.3.2017. u 7:59/ RTL

Zamjena namirnica i recepta sa susjednim parom dovela je do pomutnje i gubitka fokusa na “Tri, dva, jedan-kuhaj!” trgu. Neki su se, poput Moire i Zdravka, odlično snašli i zaradili visoke tri devetke, a neki su, poput Sanje i Željka, potpuno podbacili i zaradili dvojku.

Zdravko i Moira su servirali losos s kvinojom. „Ja ovom jelu nemam što oduzeti ni dodati“, kazao je Špiček. „Apsolutno ću pohvaliti ovo jelo. Sve na ovom tanjuru je bilo fantastično. Šalša je podigla cijelo jelo, stvarno su to danas odradili besprijekorno“, komentirao je Pažanin, a njegove su riječi potvrdile i tri devetke. „Ne bi želio da me drugi tjedan razočarate pa će za sada biti devetka. Desetku treba zavrijediti, nije dovoljno dva puta dobro skuhati da dobiješ tu ocjenu. Jelo je možda i bilo za desetku, ali treba postojati neki kontinuitet da bi potegnuo za desetkom“, dodao je Špiček. 


Image
Foto: RTL
Image
RTL

(Foto: RTL)

Sanja i Željko su pripremali mesne rolice s pohanim bukovačama. „Ja znam da je to recept kakav Ana i Tin znaju napraviti, ali sam od vas očekivao više. Mislim da je počela faza vašeg odmaranja“, komentirao je Špiček. „Oni će se vratiti sigurno, ali je došlo do zamora“, dodao je. Žiri nije imao razumijevanja za nezahvalne namirnice s kojima su kuhali Sanja i Željko, a nisu ni blagonaklono gledali ni na činjenicu da par nije iskoristio sve namirnice. 

„Nismo nigdje htjeli staviti balzamični ocat“, kazala je Sanja. „Drago mi je što ste bili iskreni i priznali da niste koristili sve namirnice. Ovo je za mene trebala biti četvorka, no sada je dvojka“, komentirao je Pažanin.

Natali i Hrvoje su poslušali Pažanina i napravili riblji brudet, a pohvale su od žirija dobili i za pripremu okruglica sa špinatom. „Pazili su na svaki detalj, umak je imao gustoću, smisao i priču. Savršeno su to vitzualno odradili. Jako sam sretan i zadovoljan jer su me poslušali, isplatilo im se“, oduševljeno je komentirao Pažanin. Špiček je pohvalio Tina kako je ispekao meso, Anini ravioli su također dobri, no umak je bio promašen. Anna i Sara su donijele sirovu tunu u umaku od brusnica. No salata koju su servirale uz prilog je bila toliko dobra da je Špiček prokomentirao da bi ga „mogla natjerati da postane vegetarijanac“.

Martin i Kristijan su servirali rebarca s rižom i tikvom koja su, unatoč nedostatku namirnica, ispala dobro. Arsen i Željan i njihove fazanove bombice su također naišle na odobravanje žirija. Kristijan i Aleksandra su se odlično snašli s puževima. Ozana i Katarina su pripremale punjeni lungić, a nakon što je kušao njihovo jelo, Špiček je mišljenja da su cure dosegnule svoj kulinarski limit.


Najbolji su sinoć bili Zdravko i Moira s visokih 27 bodova, dok su dan kao najgori zaključili Sanja i Željko. Moira i Zdravko su sa sveukupno 93 boda trenutno na vodećoj poziciji na tablici, dok su na dnu tablice Katarina i Ozana s 55 bodova. U sljedećem tjednu show napušta još jedan par, a borba za ostanak u showu se nastavlja u ponedjeljak!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
MLJAC!

I rujan ima svojih čari: Počinje ŠtrudlaFest s okusima kakve, kažu, još nismo probali


Više s weba