Tri, dva, jedan - kuhaj!

Kandidati odlično obavili posao i iskopirali Špičeka do najsitnijih detalja

Image
Foto: RTL

'Bogami, ovo je prava preslika mog jela! Čak je i papar na istom mjestu', oduševljen ej bio chef

22.9.2017. u 8:34/ RTL

Chef i član žirija Tomislav Špiček pred svim je natjecateljima pokazao kako se na moderan način priprema piletina i chutney umak. Svi su ga natjecatelji pažljivo slušali, no neki su toliko dobro zapamtili svaki chefov pokret da su uspjeli napraviti skoro pa identičan tanjur.

„Bogami, ovo je prava preslika mog jela! Čak je i papar na istom mjestu. Okej, moji su komadi voća i povrća u chutneyju ipak bili malo manji, a i duljina vlasca je blizu. Moj je bio 2 mm duži“, tražio je Špiček i najmanji detalj u Andrejevom i Marijanovom tanjuru, koji odskače od njegovog recepta. I našao ga je!

Sin i otac su u recept dodali i malo češnjaka u granulama, što je Špiček ipak pohvalio i momcima dodijelio devetku za skoro pa savršeno jelo. S ukupno 25 bodova Andrej i Marijan osigurali su si imunitet i mali godišnji odmor u tjednu koji slijedi.

Pljesak, pak, nisu zaslužile Silvijana i Marica zbog vrlo ljepljivih popečaka od tikvica koji su žiriju ostavili vrlo čudan okus u ustima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U popečke ste stavile previše brašna, pa su se oni stegli. Kada ih žvačete u ustima, dobijete neku vrstu ljepila, pa se usta jako teško otvaraju. Ove vaše popečke bi trebalo podijeliti nekim ljudima u Saboru, da više nikada ne otvaraju usta. Svejedno je jesu li oni desni ili lijevi“, našalio se Mate Janković tijekom kušanja i ocjenjivanja Silvijaninog i Maričinog jela.

Sljedeći tjedan očekuje nas još jedna eliminacijska borba na setu showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!'. Drugoplasirane Silvijana i Marica te trećeplasirani Tihana i Nikola postali su vođe timova, imaju imunitet i ne mogu ispasti iz showa.

Upravo se čita

Image
obrat u slučaju 'kokain'

Sakoman priznao da je policija u pravu: 'Sin je izmislio priču radi mame'

Čitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Jeste li znali?

Kulinarske mudrosti: Špiček razbija tri najpoznatija mita o hrani

Više s weba