Tri, dva, jedan - kuhaj!

Kandidati sa 'stegnutim remenom' pred slatkim izazovima

Image
Foto: RTL

Žiri smatra da je pred njima jedan zahtjevni zadatak s obzirom na to da imaju vrlo ograničen budžet za pripremu deserta

3.10.2017. u 13:57/ RTL

Svaki natjecateljski par mora pripremiti dva deserta u 60 minuta, a da pritom ne premaši budžet od 80 kuna za oba deserta!

Drugi je dan „budžet kuhinje“ pa kandidati moraju paziti da njihovi troškovi budu što skromniji, a recepti što kreativniji i ukusniji. Žiri smatra da je pred njima jedan zahtjevni zadatak s obzirom na to da imaju vrlo ograničen budžet za pripremu deserta.

Upravo zbog toga će se večeras na meniju naći jednostavne slastice poput palačinki, šnenokli, raznih pita i štrudli. Parovi koji su jučer bili bolji imat će priliku pripremati deserte koje sami odaberu, dok će lošiji parovi morati pripremati „pobjedničke recepte“ - recepte koje su za njih pripremili jučerašnji pobjednici.

Najveće nezadovoljstvo zadatkom pokazat će Silvijana i Marica, koje smatraju kako su im baka i unuka zadale recepte za kolače iz 1948. godine te smatraju da bi same smislile puno bolje deserte. Morana i Domagoj borit će se s receptom Bade i Toce, dok će se Andrej i Marijan boriti općenito s pripremom slastica jer ih kod kuće nikada ne rade pa je to za njih jedna velika nepoznanica i pravi izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li kandidati uspjeti spasiti situaciju i napraviti fantastične recepte ili će žiri večeras jesti samo brašno s vodom i šećerom, pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Tri, dva jedan – neka slatke igre započnu!

Upravo se čita

Image
ekspert za prisluškivanja

'Kad mobitel uđe u ruke istražitelja, teško je sakriti poruke. Obrisane se mogu vratiti'

Čitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
jesenski okusi

Dva slasna recepta za tjesteninu s tikvom butternut

Više s weba