'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Kandidati zaboravili na kreativnost: žiri oplakuje pregršt kvalitetnih namirnica

Image

Moderna kuhinja natjecateljima showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' već treći dan zaredom zadaje velike glavobolje

20.9.2017. u 14:58/ RTL

Trgovina natjecateljima nudi pregršt namirnica od kojih se mogu napraviti moderna jela, no kandidati su još jednom pokazali kako u zbrci i stresu jednostavno ne znaju reagirati, te zaborave na kreativnost. To su primijetili i članovi žirija, koji su prilikom posjeta dućanu ostali šokirani onime što je ostalo na policama!

"Opa, gle ti što je ostalo u dućanu?!“, kazala je Mateja Domitrović Sabo pokazujući na stol prepun netaknute ribe, komada mesa i žitarica. Tu divotu od pogleda komentirali su i Mate Janković i Tomislav Špiček, nabrajajući sto su natjecatelji ostavili. 

Image
Foto:
Image

(FOTO: RTL)

"Imali su jako zanimljive namirnice s kojima bi se mogla napraviti jako fina jela, ali su ipak uzeli konvencionalne namirnice s kojima misle da znaju raditi. Igrali su na sigurno. Evo, pogledaj primjera. Imamo tu lavandu koja može biti interesantna u malim dozama“, kazao je Mate, na što se Špiček nadovezao kako bi bio sretan da mu neki natjecatelj na kušanje donese spoj lavande i svinjske masti.

"Zamisli! Ovdje bi se mogli zeznuti… Uzeli su korijander, a siguran sam da misle kako je to zapravo peršin!“, nasmijao se Špiček pokazujući prstom na zeleni pušlek kakav chefovi inače jako vole koristiti. 

Tko će iz ovog ultimativnog testa mašte i sposobnosti natjecatelja izaći kao pobjednik, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21 sat na RTL-u!

Potražite još zanimljivih članaka na portalu 321kuhaj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
fino i zdravo

Recepti za tri jeftina ručka koja će vam sačuvati barem 400 kuna!

Više s weba