Tri, dva, jedan - kuhaj!

'Kraljica kuhinje je definitivno Sanja, a show ćemo pamtiti po tuni iz konzerve'

Image
Foto: RTL

Nakon pet tjedana provedenih u kuhinji "Tri, dva, jedan - kuhaj!“, Morena Marković i Nina Sepčić postale su prve natjecateljice koje su napustile show

3.3.2017. u 16:30/ Život i stil

Morena Marković i Nina Sepčić, prijateljice s Cresa kažu da su takav ishod očekivale, a bez obzira na njega, sudjelovanje će im ostati u lijepom sjećanju.

  • Kakvi su dojmovi nakon sudjelovanja u showu?
Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Zadnje su došle i prve otišle: Morena i Nina suznih očiju napustile show

Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Zadnje su došle i prve otišle: Morena i Nina suznih očiju napustile show

Morena: U showu je bilo jako zanimljivo! Bila je to dobra prilika da upoznate sebe u netipičnoj i prilično kompliciranoj, ali zanimljivoj situaciji. Ono što gledamo na televiziji samo je mala mrvica onoga što se zapravo događa u ovakvim televizijskim konceptima. Emisija postane sve što ti se događa u životu, a ljudi s kojima si tamo po cijele dane postanu ti prijatelji puno brže nego što bi se to dogodilo u stvarnom svijetu.

U ovom trenutku mi se čini nevjerojatno da sam se zbog gluposti čak i rasplakala, ali tako je to, uvučen si do kraja, ponekad umoran i odjednom sve što se tamo događa postaje bitno.

Nina: Slažem se s Morenom. Naš dolazak u show bio je iznenadan, boravak dinamičan i ispadanje očekivano. Znale smo da nismo dovoljno dobro pripremile jelo i da jedino što možemo napraviti je zabaviti se i uživati u svakom trenu (jer će kratko trajati, heh). Sve u svemu - kratko, ali slatko. :)

  • Što ste naučile?

Morena: Naučila sam da za sve sto želite napraviti dobro trebate imati mirnu glavu, da je bitno odrediti prioritete i raditi korak po korak. Nina i ja nismo bile baš najbolje organizirane pa su nam i jela bila takva. Usprkos tome, bitno mi je da smo nas dvije zavoljele jedna drugu još više. 

Nina: Ajoj, slatko. Naučila sam da i kuhanje može biti zabavno. Pogotovo ako si na ubrzanom kulinarskom tečaju tete Sanje, kraljice kuhanja.

  • Što vam je bilo najzahtjevnije?

Morena: Najzahtjevnije mi je bilo ostati ozbiljna pred žirijem. Ma ne samo pred žirijem. Mislim da je to kombinacija treme i svjesnosti da to što si donio pred njih nije neka sreća. A i kad bih pogledala Špičeka, jednostavno sam se morala nasmijati.
Nina:  Mislim da je Moreni najzahtjevnije bilo imati mene u kuhinji.

  • S kim ste se najviše zbližile?

Nina: Zahvaljujući četverotjednom razdoblju bez ispadanja, stvarno smo sa svima bili u OK odnosima. Ali osoba koju bih najradije istaknula, jer to najviše i zaslužuje, definitivno je kraljica kuhinje, Sanja. Svojim kvalitetama i kulinarskim savjetima pomagala je da jela dovedemo na neki viši nivo. Voljela bih da u skoroj budućnosti vodi neki kulinarski tečaj jer bih sigurno bila u prvoj klupi. Ili prva do lonca.

Morena: Sa svima smo si bile OK. Jako je teško nekoga izdvojiti, ali reći ću da bi mi bilo jako drago kada bi pobjednici bili Sanja i Željko, Arsen i Željan ili Ozana i Katarina. 

  • Po čemu ćete najviše pamtiti sudjelovanje u "Tri, dva, jedan - kuhaj!'?

Morena: Po dobroj zabavi, sramoti zbog plakanja i korisnim savjetima od žirija. 

Nina: Po brdu nasjeckanog peršina, tuni iz konzerve i guljenju krumpira.

Upravo se čita

Image
Policija šuti...

Objavljene poruke ubijene studentice iz Osijeka: 'Ako te neka cura bude pitala za njega, reci da bježi'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Superstar
Love island UK
BKFC 50
Elon Musk Show
default_cta
Život na vagi
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
default_cta
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Špiček otkrio kako napraviti savršeni tatarski biftek i paštetu od pilećih jetrica

Više s weba