'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Kulinarskim showom zavladali mito i korupcija: jesu li upalili?

Image
Foto: RTL

Na tablici ukupnih ocjena svaki je bod važan, a natjecatelji će učiniti sve kako bi se pomakli za koje mjesto više. Pa čak i podmititi žiri!

7.9.2017. u 16:18/ RTL

Prijatelji Drago i Ružica su u trenutku inspiracije napravili domaće kiflice s marmeladom, iako one nisu bile dio njihovog današnjeg zadatka. Miris svježih kiflica osjetili su i članovi žirija Mateja Domitrović Sabo i Mate Janković i nisu mogli odoljeti da ih ne kušaju prije samog serviranja.

"Mmmmm… Vaše su nam slatke kiflice taman došle! Još su tople i takve najviše volim!“, kazala je Mateja i time izmamila osmijeh na Draginom licu.

"Drago mi je što jedu kiflice, a ocjenjivanje još nije ni krenulo. I još ih k tome hvale! To mi je najveća nagrada, kada ih vidim da uživaju dok ih jedu“, otkrio je Drago koji je, besramno pred kamerama zapakirao nekoliko komada kiflica u aluminijsku foliju i predao ih žiriju u želji da "zaradi“ veće ocjene.

Jesu li mito i korupcija upalili, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 19:50 sati samo na RTL-u!

Potražite još zanimljivih članaka na portalu 321kuhaj

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Odobrili stručnjaci

Tri jednostavna koraka kako napraviti savršeni cappuccino kod kuće

Više s weba