Tri, dva, jedan - kuhaj!

Martina i Ante napustili show: 'Dosta je prljave igre!'

Image

Ante više nije mogao podnijeti 'prgavost' pojedinih natjecatelja pa je na iznenađenje mnogih u studiju, skinuo pregaču i napustio set

19.4.2018. u 7:15/ RTL
Image
Foto:
Image

„I mene je njegova reakcija iznenadila, kao i sve prisutne na setu. Zatekao me skidanjem svoje pregače tijekom kviza. Da, istina je da je naša zajednička odluka bila da baš ovaj tjedan odemo iz showa, da okončamo natjecanje, ali u kuhoboju. Ta nam se mogućnost činila pravilnom, iako je bila „dvosjekli mač“ jer je postojala mala mogućnost da skuhamo jela bolje od suparnika i da nam žiri dodijeli visoke ocjene s kojima ostajemo i dalje u showu, a to nikako nismo htjeli. Ali eto! Dogodilo se što se dogodilo!“, kaže Martina, koja je zahvalna Anti što je preuzeo inicijativu i skinuo pregaču jer smatra da bi im kuhoboj još teže pao jer bi morali glumiti nešto što ne žele.

Iako će mnogi reći da je na odlazak Martine i Ante utjecao veliki pritisak koji se posljednjih dana stvarao oko njihovog kuhanja, ovaj kuharsko-amaterski par poručuje da im je zasmetala upravo nepravda i prljava igra nekih kandidata, koji su višestruko bili upozoravani da ne šapću i dobacuju odgovore u kvizu.

Image
Foto:
Image

„Žao mi je što je i ponašanje žirija (ne svih članova) utjecalo na moju odluku o odlasku. Smatram da su neke njihove rečenice, ali i ocjene, nepravedne. Njihovi komentari o hrani i ocjene uopće nisu bili usklađeni. Često se dogodilo da neko naše jelo dobije odlične komentare, a osrednje ocjene, dok su drugi za sirovu ribu ili meso dobivali osmice, a znali su dobivati i motivacijske bodove. Naravno, tu je još i stres i sve kompliciraniji zadaci, pa sve to onda postaje još teže…“, odgovara Ante koji je od samog početka snimanja sezone bio u dobrom odnosu s Nikolinom i Ottom. Međutim, što se natjecanje bližilo kraju, naglo je došlo i do zahlađenja odnosa.

„Uvidjevši naše sposobnosti, Nikolina i Otto su nam okrenuli leđa. Kad smo im se približili na bodovnoj tablici, s njihove je strane puklo prijateljstvo. Naš uspjeh ih je jako uzdrmao i očito su se prepali za glavnu nagradu. Jako su mladi i nadam se da će brzo shvatiti da novac nikoga nije učinio bogatim. Mi nećemo trošiti puno riječi na njih kao što su oni na nas, nego bih im samo htjela poručiti, tko visoko leti, nisko pada.“, poručuje Martina kojoj je od samog početka bila želja igrati fer, isključivo se služeći svojim kulinarskim sposobnostima, ne razmišljajući u glavnoj nagradi. Ne mare za komentare po društvenim mrežama jer smatraju da se zadovoljan čovjek ne bavi tuđim životima već uživa u svom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ovaj smo show shvatili ozbiljno, a tako smo se i ponašali. Realno, još nije bilo naše vrijeme za otići iz ovog showa jer smo iza sebe ostavili nekoliko parova koji su trebali otići prije nas. Prepuštamo im svoje mjesto s ponosom jer najveće je postignuće u životu da budete ono što jeste“, poručuju Martina i Ante, koji su u ova 3,5 mjeseca stekli nove prijatelje.

„Kroz cijeli show smo bili 100% svoji. Pokazali smo i smijeh i suze, i sreću i tugu, da smo ljudi koji čvrsto stoje na zemlji. Znali smo se suprotstaviti žiriju kada smo mislili da nije u pravu, ali smo također pokazali veliku želju za učenjem i napretkom. Mi živimo onako kako želimo, uz ljude koji nas vole i poštuju, i to nam je najveći uspjeh“, poručuju Martina i Ante, koji su u srijedu navečer iznenada napustili kulinarski show „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Upravo se čita

Image
'ŠIKLJALO JE'

Potukli se muškarac (55) i dijete (16). Maloljetnik dobio udarac u glavu, pao u lokvu krvi

Pročitajte cijeli članak na portalu 321kuhaj

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
BOGATSTVO OKUSA

Pečena svinjetina i teletina s krumpirom u kikiriju

Više s weba