Tri, dva, jedan - kuhaj!

Mate: 'Izvršit ću javni suicid ukoliko još jednom dobijem sirovu piletinu'

Image
Foto: RTL

Na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' dogodio se potpuni preokret na tablici s bodovima - cijeli tim 'Papar i sol' bio je bolji od tima 'Krušne mrve'! A za sve je, čini se, bilo krivo sirovo meso…

27.9.2017. u 8:01/ RTL

Najlošije ocjene dobili su vođe „Krušnih mrva“, i to za dva potpuno promašena tanjura. Tihana i Nikola kao da su se opustili jer imaju imunitet i ne mogu ispasti iz showa ovaj tjedan. Sestra i brat iz Daruvara bili su bezidejni kada su ugledali košaru s pivom, carskim mesom i ostalim svježim namirnicama, od kojih su trebali napraviti gozbu dostojnu pohvale. Međutim, sve što su uspjeli je natjerati žiri na paljbu negativnih komentara, a Tomislava Špičeka da dodijeli i jedinicu.

„Meso je kompletno sirovo! Jeste li vi probali ovo prije serviranja?! Radili smo već carsko meso, svinjsku potrbušinu, znate kako se ona priprema… Da ste je barem narezali na prutiće i obložili je sezamom, da je stignete ispeći… Ovo je tragedija, ispeći sirovo svinjsko meso! Mislio sam da ne vidim dobro, ali koža je stvarno sirova!“, komentirao je Špiček prije negoli je dao prvu ovosezonsku jedinicu.

Njegovo mišljenje dijelili su i Mateja Domitrović Sabo i Mate Janković, kojem je pak užasno zasmetao Nikolin neobičan eksperiment s pivom i cimetom u umaku.

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ovako debelo narezano carsko meso se zbilja teško ispeče. No, kombinacija pive s cimetom u krušnoj polpeti je možda jedna od najtragičnijih stvari u životu koje sam probao!“, kazao je Mate tijekom ocjenjivanja. Mate priznaje da voli krvave odreske mesa pa mu niti krvavi steak Đurđice i Mateje nize zasmetao.

No, još krvavu piletinu Ružice i Drage, tko zna koju po redu u ovoj sezoni, nije htio kušati.

Upravo se čita

Image

Svećenicima zbog povišice, plaće i 1040 eura. Pitali smo vas kad ste je vi primili: 'Uf...'

„Mislim da ću izvršiti javni suicid ukoliko još jednom dobijem sirovu piletinu. Jer ih je bilo i previše! Apeliram na kandidate da je radije ne poslužuju“, žustro je baki i unuci objasnio Mate.

Koji je tim bolji u pripremi odvažnih jela, ali i u slušanju savjeta žirija, doznat ćemo večeras kada u 21 sat na RTL-u počinje nova epizoda kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Kulinarske tehnike: Mate Janković objasnio što znači konfitiranje

Više s weba