Gastro novinarka

Ekipa je kompletna: zna se i zadnja članica žirija 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Image
Foto: RTL

Nije profesionalni kuhar, nego samo velika entuzijastkinja kada su u pitanju namirnice, priprema i konzumacija, vjeruje da će dobro razumjeti kandidate

8.8.2017. u 10:45/ RTL

U petu sezonu RTL-ov kulinarski show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ulazi s brojnim novostima od kojih će svakako najznačajnija gledateljima, a pokazat će se uskoro i kandidatima, biti ona o članovima žirija.

Već dobro uvježbanom i prepoznatljivom Tomislavu Špičeku ove će se sezone pridružiti iskusni chef Mate Janković te Mateja Domitrović, novinarka i urednica magazina 'Dobra hrana' te velika zaljubljenica u gastronomiju.

Mateja Domitrović već se 17 godina bavi novinarstvom, a toliko traje i njezina ljubav prema hrani koju je na kraju, iz hobija, pretvorila u posao. Završila je Grafički fakultet i tim se poslom bavila jako kratko, ali upravo joj je on bio put k novinarstvu. Baš zato što nije profesionalni kuhar, nego samo velika entuzijastkinja kada su u pitanju namirnice, njihova priprema, a na kraju i konzumacija, vjeruje da će dobro razumjeti kandidate pete sezone "Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

"Ovo je moje prvo televizijsko iskustvo, ali strah od kamera sam brzo svladala jer kad krenem pričati o hrani, sve drugo se nekako zaboravi. Show "Tri, dva, jedan – kuhaj!“ gledala sam i prije jer me takvi formati zanimaju. Od kandidata uvijek možeš dobiti neku ideju, a od žirija se moglo puno toga naučiti“, kaže 40-godišnja Siščanka koja kolege iz žirija, Tomislava Špičeka i Matu Jankovića, poznaje već od prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

"S Matom sam dosta surađivala, a sa Špičekom sam odradila svoju prvu priču za 'Dobru hranu'. Sjećam se i sad da sam imala tremu, pitala se kako će to sve proći, a on je kao Zagorac pripremao morsku hranu, što mi je bilo malo sumnjivo. Pokazalo se na kraju da je odličan majstor i za morske delicije“, otkriva Mateja.

Upravo se čita

Image
PALA JE ODLUKA

Horvat više nije izbornik Hrvatske, a na njegovo mjesto stiže legendarni rukometaš

Pravi začin: Mate Janković novi je član žirija 'Tri, dva, jedan - kuhaj'

Ona, pak, kaže da kad je hrana u pitanju, obožava jesti sve, uživa u tjesteninama i morskoj hrani, a kad bi ipak birala samo jednu državu čije je delicije uvijek oduševe, kaže, bila bi to Francuska. Kuhanje je zavoljela tek nakon završetka fakulteta kada je sve više vremena počela provoditi razmišljajući o hrani i namirnicama.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve se to razvijalo spontano. Družila sam se s ljudima koji su poput mene imali interes za hranu i tako stalno nešto učila. Danas ne mogu zamisliti dan bez kuhanja, a odlazak na plac mi je gotovo svakodnevni ritual i traje po nekoliko sati", kaže Mateja.

Kakvi sve izazovi čekaju Mateju, hoće li kandidatima biti rame za plakanje ili će im od nje drhtati kuhače, gledatelji će saznati ove jeseni na RTL-u, u novoj sezoni omiljenog kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Malo drugačiji ručak

Neobično i fino: piletina sa sezamom i umakom od marelice

Više s weba