Tri, dva, jedan - kuhaj!

Na koje jelo je 'palo' najviše žena, što je vinska pjenica i koja je razlika između rafiola i raviola?

Image
Foto: RTL

Što je to vinska pjenica i kako je napraviti, recept za jelo na koje je 'palo' najviše žena te kako provjeriti jesmo li savršeno ispekli pačja prsa?

8.3.2017. u 14:01/ Život i stil

U večerašnjoj emisiji “Tri, dva, jedan – kuhaj!” gledatelji će saznati tri jako korisne stvari koje će im biti od velike pomoći u kuhinji, ali i u ljubavnom životu: što je to vinska pjenica i kako je napraviti, recept za jelo na koje je "palo“ najviše žena te kako provjeriti jesmo li savršeno ispekli pačja prsa.

Nošeni optimizmom jučerašnjeg razvaljivanja u večerašnji izazov kulinarskog showa Natali i Hrvoje kreću puni samopouzdanja. Za razliku od njih, Ana i Tin su svjesni da će možda i današnje njihovo jelo, zajedno s posuđem, završiti u smeću. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Mirnu i staloženu pripremu jela nedugo nakon početka narušit će Tomislav Špiček donoseći na svaki pult jaja, bijelo vino i metalnu zdjelu, te zadajući kandidatima dodatni zadatak: wine chateau! U najmirisnijem studiju nastat će prava drama jer nitko od kandidata nikad nije pripremao, a dobra većina nikad nije ni vidjela, a kamoli jela vinsku pjenicu. 

Kristijan će nam otkriti recept za jelo uz pomoć kojeg je on osvojio više od 10 ženskih srca pa se nada da će mu to danas uspjeti i s muškim dijelom žirija.   

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Natali i Hrvoje žele i dalje biti uspješni i dobro nagrađeni, pa igraju na sigurno i poznato, tako da su odlučili pripremiti pačja prsa u woku. Pažanin će nam svima otkriti i pokazati kako profesionalci provjeravaju jesu li pačja prsa idealno pripremljena, tj. jesu li izvana dovoljno pečena, a unutra ostala "medium“. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsen i Željan će nam objasniti koja je razlika između rafiola i raviola… Ili je to ipak ista stvar?! Ne propustite večerašnju epizodu showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:05 na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tri, dva, jedan - kuhaj!

Kulinarske tehnike: Mate Janković objasnio što znači konfitiranje

Više s weba