Tri, dva, jedan - kuhaj!

Natjecatelji hranom lomili zube žiriju: 'Vaš kreker može poslužiti kao hladno oružje'

Image
Foto: RTL

Prošlotjedni vođe tima ovaj su put dotakli samo dno jer ih je žiri 'nagradio' sa svega osam bodova

21.9.2017. u 7:58/ RTL

Srijeda je bila još jedan dan kuhanja u kojem žiri showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' nije okusio niti "m" od modernog jela.

Dok je Mate Janković uspoređivao jela natjecatelja sa suhim obrocima u vojsci i japanskim oštrim oružjem, Tomislav Špiček je kredom ispisivao same trojke na svojoj sudačkoj kuhači!

(FOTO: RTL)

Kako i ne bi kada su samo Andrej i Marjan (zahvaljujući bojama na tanjuru i zanimljivim okusima) bili na tragu zadanog, dok su ostali redom donosili tanjure koji izgledaju kao dio skeča pod nazivom „kuhinjske katastrofe“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmanji broj bodova osvojili su Morana i Domagoj, koji su na kušanje donijeli raspuknuto poširano jaje, umornu salatu, izmučenu papriku i gljive te toliko tvrde krekere da su žiriju mogli slomiti zube. 

„Osim što vam je predjelo konceptualno totalno promašeno, vaš kreker može poslužiti kao hladno oružje i istinski nekome može nauditi. Mislim da bi u zatvoru bili sretni da ovo imaju za neke obračune ili bi mogao poslužiti, da je drugačije rezano, kao šuriken“, slikovito je opisao Mate ovaj propali pokušaj izrade prhkog tijesta. Prošlotjedni vođe tima ovaj su put dotakli samo dno jer ih je žiri 'nagradio' sa svega osam bodova.

Upravo se čita

Image
ekspert za prisluškivanja

'Kad mobitel uđe u ruke istražitelja, teško je sakriti poruke. Obrisane se mogu vratiti'

Mate nije štedio riječi niti kada je dobio krekere od Ružice i Drage. Bili su toliko tvrdi da je žiriju trebalo i nekoliko minuta da ih sažvaču. I dok Mateja od škripanja pod zubima nije mogla čuti što kolege komentiraju, Mate je prijateljima iz Zagreba poručio kako s ovakvim krekerima ne bi dobili ni vojni ugovor za cjelodnevni suhi obrok.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedva čekam tradicionalni tjedan jer se ovaj moderni pokazao kao teška katastrofa. Želudac mi nije najsretniji u ovom trenutku. A nisu ni oči! Očekivao sam puno više…“, kazao je Mate pred sam kraj kušanja, razočaran jer su natjecatelji propustili šansu raditi s kvalitetnim namirnicama i osvojiti vrlo visoko mjesto na tablici ukupnih bodova, koje omogućuje da u daljnjem natjecanju postanu vođe timova.
Ne propustite već večeras novu epizodu showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, u 19:50 sati na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
SLATKA JESEN

Jedni ih zovu cimet rolice, a drugi pužići s cimetom - kako god da se zvali, osvojit će vas!

Više s weba