Tri, dva, jedan - kuhaj!

Novi tjedan donosi nove izazove za kandidate: na meniju je - zebra

Image
Foto: RTL

U novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' natjecatelji će kuhati prema receptima koje je osmislio žiri showa

25.9.2017. u 10:47/ RTL

Prvi zadatak u novom, odvažnom tjednu je pripremiti toplo predjelo i glavno jelo unutar 75 minuta, ali prema uputama i receptima članova žirija. Silvijana i Marica, vođe tima „Sol i papar“, prve su izabrale recept koji naočigled odskače od svih ponuđenih.

Naime, prijateljice će se uloviti u koštac s pripremom zebrinih odrezaka u umaku od brusnice i trubača uz pire od celera i prženih badema kao prilog, te fritaje od telećeg mozga u hrskavom tijestu!

„Prvi put gledam u meso zebre. Nismo ni znali da uopće postoji kao gurmanska poslastica, no izgleda mi fino, glatko, bez masnoće. Izgleda slično konjskom mesu, dok Antonija podsjeća na ribu jer se dosad nije susretao s konjetinom. Volimo eksprimentirati dok kuhamo i tko zna, možda nam se zebretina toliko svidi da ćemo je počneti pripremati i kod kuće“, kaže Anto koji s prijateljem također priprema zebru.

Međutim, Anto se ipak ne boji dvoboja sa Zadrankama jer, s obzirom da kuhaju u timu, vjeruje da će mu ostali kuhari kolege iz „Krušne mrve“ pomoći kod nepoznanica u kuhanju. A njih će svakako biti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će bolje pripremiti ovu egzotičnu deliciju, mladi Slavonci ili umjetnice u godinama? Odgovor ćemo doznati u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', i to već večeras u 21 sat na RTL-u!

Čitajte još:

Upravo se čita

Image

Svećenicima zbog povišice, plaće i 1040 eura. Pitali smo vas kad ste je vi primili: 'Uf...'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
nešto na žlicu

Slanutak je zamjena za meso, a varivo od slanutka odličan izbor za ručak

Više s weba