Tri, dva, jedan - kuhaj!

Obrnuta psihologija: Žiri umirao od smijeha na predstavljena jela!

Image
Foto: RTL

Kuhanje slobodnim stilom dobro su iskoristili Tihana i Nikola koji su napokon ubili monotoniju s ocjenama

3.11.2017. u 7:15/ RTL

"Sama ideja s kroketima od krumpira i blitve je fantastična jer taj klasičan spoj nitko nikada prije nije pokušao napraviti drugačije. Tako da je ovo veliki napredak za Tihanu i Nikolu jer sam oduševljen pokušajem i samom izvedbom. Njima nikako da krene s kuhanjem, imaju velike oscilacije i dobar dio naših komentara primaju k srcu. No danas su se jako iskazali – viška pogača im je bila izvrsna, a lignje fantastične“, izjavio je Mate nakon što je bratu sestri i bratu iz Daruvara dodijelio osmicu na kuhači. 

Mate takav entuzijazam nije doživio nakon što je kušao Silvijaninu i Maričinu "harmoniku“ od tikvice te Moranine i Domagojeve lazanje od tikve koje izgledaju „kao da ih je netko nogom zgazio“. Sva tri člana žirija nisu mogla suspregnuti smijeh kada su zagrebački prijatelji donijeli predjelo na kušanje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

"Što je ovo? Ispričavam se… Nije da se rugam, ali stvarno je bilo smiješno i u neku ruku simpatično kada sam ugledala te ogromne komade kruha, malo te kremice i male ficleke mesa na štapiću za ražnjić. Bio mi je smiješan tanjur i nisam se mogla suzdržati. Smijeh je krenuo na sve strane i ja se nisam više mogla zaustaviti…“, kazala je Mateja Domitrović Sabo nakon što je vidjela "veselo“ predjelo Morane i Domagoja, pravi mali primjerak nesrazmjera dvije velike komadine domaćeg kruha s malim komadima mesa koje je prikladnije poslužiti kao finger food.

Andrej i Marijan te Morana i Domagoj novi su šefovi timova i jedini parovi koje imunitet štiti od ispadanja. Sljedeći tjedan očekuje nas nova borba za ostanak u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' – od ponedjeljka, 6. studenoga u 21:10 sati na RTL-u!

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Superstar
Love island UK
BKFC 50
Elon Musk Show
default_cta
Život na vagi
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
default_cta
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
jesenski okusi

Dva slasna recepta za tjesteninu s tikvom butternut

Više s weba