Tri, dva jedan - kuhaj!

Od začina prevladalo ljuto: pala prva bračna svađa u showu

Image
Foto: RTL

U ponedjeljak navečer niti jedan član žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' nije bio iznenađen vatrometom okusa u ustima. Umjesto tražene moćne note, tzv. začinska groznica sa sobom je donijela drugačije simptome...

7.11.2017. u 8:50/ RTL

Silvijana i Marica te Morana i Domagoj dosad su, u većini slučajeva, od žirija dobivali pohvale i visoke ocjene. Danas im se nije dalo „igrati“ sa začinima pa su pred žiri donosili tematski promašena jela u kojima je manjkalo začina.

Bada i Toca su, pak, pred žiri donijeli lijepo prezentiran tanjur, no samo jelo je okusom bilo daleko od zadanog. Dapače, nedostajalo mu je i osnovnih začina, poput soli i papra, pa je s pravom dobilo naziv „sirotinjsko“ i najniže ocjene te večeri. Dvije četvorke i šestica bili su dovoljan razlog da se ovaj, inače vrlo smiren i tih bračni par iz Slavonskog Broda, porječka pred kamerama.

U moru osrednjih ocjena kao najbolji kuhari amateri „isplivali“ su Andrej i Marijan sa svojom, skoro pa idealno začinjenom janjetinom s ratatouille povrćem za koju su dobili visokih 26 bodova. Na tablici su svoje prve bodove upisali i njihovi timski kolege, Anto i Antonio, čiji je umak uz pile s patlidžanom proglašen vrijednim ponovnog kušanja.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Anto i Antonio su danas hodali po Mjesecu i to je apsolutno velik korak za njih, ali mali za čovječanstvo jer su naučili kako začiniti i servirati namirnice. Ja sam jako zadovoljan s njima danas, načelno, jer jelo ima nekih grešaka. Da je sve bilo termički ispravno, bilo bi fantastično!“, kazao je chef Mate Janković nakon što je Slavoncima dodijelio šesticu, ali im potom oduzeo još bod zbog neposluha. Naime, Anto i Antonio su u posljednjoj trci za začinima uzeli više nego što su smjeli, okrivivši pritom nedužnu voditeljicu Doris Pinčić Rogoznica.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Ne znam je li njima Doris bila dovoljno glasna ili ne. Ostali natjecatelji su je jasno i glasno čuli… Stavite ih ubuduće u prvu klupu ako imaju problema sa sluhom!“, kazao je ljutito Tomislav Špiček.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Anto i Antonio poslušati Špičekov savjet i preseliti se na prvu radnu jedinicu, doznat ćete već večeras u novom nastavku kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:40 sati na RTL-u!

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Više s weba

Pročitajte još

Image
novi način pripreme

Pijano pile: kako ispeći pile na boci pive?

Više s weba