'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Pale teške riječi: baka i unuka posvađale se do suza

Image
Foto: RTL

Neugodna iznenađenja iz pećnice povisila su razinu stresa koji se nakupljao u kandidatima te je bilo pitanje vremena tko će prvi puknuti na setu showa

28.9.2017. u 9:07/ RTL

Đurđica i Matea imale su jako loš dan. Podbadanja i razmirice krenule su od samog početka, a sve je kulminiralo kada su iz pećnice izvadile namirnice iznenađenja.  

"Ništa od toga ne jedem, ništa od toga ne volim, baka je presretna jer fileke tamani, a ja ih ne mogu vidjeti. Ona je sretna, ja nisam“, nezadovoljno je prokomentirala Matea. Napetost između njih bila je toliko jaka da su to primijetili Mateja i Špiček, koji su morali prokomentirati situaciju.

"Pomalo Matea, još sam ti i jučer rekao da staneš i razmisliš. Nema kuhanja s takvim nastupima“, kazao je Špiček, a Mateja je nastavila kako je bitno kuhati bez nervoze. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Baka i unuka trebale su poslušati njihove savjete jer kuhanje s nervozom ne rezultira najboljim jelom, a ni ocjenama. Za svoju lošu izvedbu toplog predjela i fileka s tartufima dobile su ukupno 13 bodova, a Mate je komentirao kako se osjeća kao pravi pacijent jer su servirale "bolničko jelo“ – slabo začinjeno. Izgleda da su loši komentari i najgore ocjene u tom danu dotukle Đurđicu i Mateu jer su se obje rasplakale pa su ih ostali kandidati pokušali smiriti, ali neuspješno.

Tihana i Nikola imali su iste namirnice kao Đurđica i Matea. No, brat i sestra su prvi put u životu pripremali fileke, a napravili su gotovo jednake recepte i pogreške kao i njihova konkurencija te se još jednom potvrdilo da tartufima nije najbolje mjesto u filekima na žlicu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Ružica i Drago pripremali su juneću roladu te su bili uvjereni kako danas idu po prve desetke, ali žiri ih je rashladio hladnim tušem. Loši komentari njihovog jela skinuli su im osmjehe s lica. 

"Držiš se recepta, a oni pričaju kako si trebala kuhati po njihovom. Trebala si ući u njihov mozak i vidjeti kako se trebalo peći“, prokomentirao je ljutito Drago svojoj partnerici u kuhinji koja se s njim u potpunosti slaže. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Kao šlag na kraju, Anto i Antonio pripremili su dobar odrezak mesa, ali i jednu veliku grešku – ljepljivi pire. Umjesto da ručno zgnječe krumpir, dečki su odlučili ubrzati proces pa su štapnim mikserom napravili pire ili, kako Mate kaže, ljepilo za tapete.

Upravo se čita

Image
OTKUD LOGIKA?

Provjerili smo zašto u istoj banci u Hrvatskoj štediša na 10.000 eura zaradi 2 eura, a u Sloveniji 100 eura?

Osim nabrojanih kulinarskih incidenata, ostali kandidati uspjeli su donekle zadovoljiti nepca žirija, a tko je u ovom tjednu imao najmanje sreće, doznat ćemo u četvrtak u 19:50 sati na RTL-u kada slijede druge ovosezonske eliminacije!

Još zanimljivih članaka možete pronaći na stranici 321 kuhaj

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
nešto na žlicu

Slanutak je zamjena za meso, a varivo od slanutka odličan izbor za ručak

Više s weba