Tri, dva, jedan - kuhaj!

Zapaprili žiriju: Žakline gotovo zaplakala, a Pažanin se hvatao za glavu

thumbnail
21.3.2017. u 10:26/ RTL

Kandidati su morali koristiti sambal oelek, umak kojeg čini kombinacija više vrsta ljutih papričica i umak koji je našem žiriju natjerao suze na oči

Kandidati su jučer pripremali glavno jelo s prilogom u 60 minuta, a za pripremu tog jela obavezno su morali koristiti sambal oelek, umak kojeg čini kombinacija više vrsta ljutih papričica i umak koji je našem žiriju natjerao suze na oči

"Pažljivo", prvo je što je uspjela izustiti Žakline nakon što je probala jelo Zlatka i Ane kojoj je Žaklinina reakcija na servirano jelo bila smiješna. "Jeste vi ovo probali? I onda ste nam donijeli?", dodala je Žakline u nevjerici dok se Pažanin hvatao za glavu i ponovno ih opomenuo da su odabrali krivo meso za pripremu na roštilju.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

"Ja govorim, oni klimaju glavom i onda opet iste greške ponavljaju. Dok mi živci rade, rade", kratak i jasan je bio Pažanin. "Slažem se sa svim što dečki kažu, jer ne mogu ništa reći", kazala je Žakline i prije nego što je uspjela išta komentirati.

Ana i Zlatko su za svoje jelo zaradili 13 bodova. Najlošije ocjene pripale su Katarini i Ozani koje su za svoje jelo dobile svega 11 bodova. Najbolje ocjene zaslužili su Natali i Hrvoje koji su se s 21 bodom smjestili na vrh tablice. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Superstar
Love island UK
BKFC 50
Elon Musk Show
default_cta
Život na vagi
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
default_cta
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
Originalni okus

Evo kako napraviti pravi ragu po receptu tri talijanske 'nonne'

Više s weba