Tri, dva, jedan - kuhaj!

Počele kalkulacije među kandidatima, jedan par večeras napušta show

Image
Foto: RTL

Kada su vođe timova iznijele kriterije po kojima su odabrale par za kuhoboj, ostatak ekipe nije mogao vjerovati svojim ušima. U studiju je nastala drama jer su svi prisutni bili u šoku i nevjerici

28.9.2017. u 14:11/ RTL

Večeras slijede druge eliminacije, jedan natjecateljski par morat će napustiti trg 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Vođe timova moraju odlučiti koji će par iz svog tima poslati u kuhoboj, što ujedno znači da taj par ide u borbu za opstanak u showu. I dok je jednom timu to predstavljalo vrlo težak zadatak, drugi tim je bez problema istaknuo dva imena.

Kada su vođe timova iznijele kriterije po kojima su odabrale par za kuhoboj, ostatak ekipe nije mogao vjerovati svojim ušima. U studiju je nastala drama jer su svi prisutni bili u šoku i nevjerici.

„Čisto taktiziranje“, „Nisu izabrani pravedno“, „Sad su već počele kalkulacije“ – samo su neki od komentara kandidata koji smatraju da se vođe timova pokušavaju riješiti najboljeg para kako bi se riješili konkurencije i oslobodili si put do pobjede.

Hoće li se taktiziranje isplatiti ili su vođe timova takvim činom samo sebi napravile štetu, saznat ćete večeras u 19:50 u napetoj epizodi popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
JEDNOSTAVNO, BRZO, LAKO

Sočni svinjski file sa svime što volite

Više s weba