OGLAS

SLASNO IZNENAĐENJE

Pripremite netipičnu tempuru za vaše goste

7.5.2012. u 17:55/ RTL

Iako se tempura uglavnom radi sa kozicama ili povrćem, Tomislav Gretić pripremio ju je koristeći puretinu.


Pureća tempura

SASTOJCI:

  1. 80 dkg purećih prsa,
  2. 10 dkg glatkog brašna,
  3. 10 dkg škroba,
  4. 1 jaje,
  5. soja sos,
  6. ulje,
  7. ukiseljeni đumbir
Image
Foto: RTL
Image
RTL

PRIPREMA:


Narežite puretinu na veličinu zalogaja.

Smjesu za tempuru napravite tako da jednaku količinu glatkog brašna i škroba zalijete hladnom vodom. U takvu smjesu dodajte jedno jaje i lagano ga umiješajte.

Narezanu puretinu uvaljajte u tempuru pa u sezam te stavite na vruće ulje.

Kad je puretina hrskava i zlatne boje, izvadite je na papir kako bi se ocijedio višak masnoće. Na puretinu dodajte malo soja sosa i servirajte uz ukiseljeni đumbir.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Cijelu pripremu ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu.


Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Vrijeme je za seks
Love island Australija
Vrijeme je za seks
default_cta
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
Barbie biserna princeza
Vrijeme je za seks
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
MLJAC!

I rujan ima svojih čari: Počinje ŠtrudlaFest s okusima kakve, kažu, još nismo probali


Više s weba