Tri, dva, jedan - kuhaj!

Pretvorili se u uši dok uče od chefa: najbolja Špičekova kopija dobiva imunitet

Image
Foto: RTL

Natjecatelji moraju pažljivo pratiti demonstraciju kuhanja člana žirija, a potom sve to ponoviti unutar 60 minuta

21.9.2017. u 14:58/ RTL

U četvrtak navečer natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' imat će isti zadatak - svi će kuhati prema receptu koji će im uživo demonstrirati chef Tomislav Špiček. Povećanu dozu nervoze i svađe među natjecateljima uzrokovat će vrlo primamljiva nagrada u vidu imuniteta!

Novi izazov za kuhare amatere popularnog RTL-ovog showa prikladno je nazvan Bitka za imunitet. Natjecatelji moraju pažljivo pratiti demonstraciju kuhanja člana žirija, a potom sve to ponoviti unutar 60 minuta. Kandidati danas moraju biti izuzetno strpljivi i fokusirani jer najbolji par na tablici s ukupnim ocjenama dobiva imunitet. To znači da kao pobjednici tjedna ne sudjeluju u idućem timskom tjednu i spašeni su od ispadanja iz showa.

Prvi put u ovoj sezoni natjecatelji kuhaju prema istom receptu. Sve oči i uši gledaju i slušaju chefa Špičeka. 

Gledamo ga cijelo vrijeme bez treptanja. Pomno pratimo svaki njegov korak, potez nožem i pomak očiju. Ma sve mu pratimo jer ga želimo što bolje iskorpirati“, kažu Slavonci Anto i Antonio. Svjesni su da neće moći dobiti imunitet, no žele Špičeku donijeti na kušanje pravo gastronomsko remek-djelo. 

I ostali natjecatelji htjet će oboriti Špičeka s nogu pa će setom cijelo vrijeme odzvanjati zvono kojim će kandidati pozivati mentora u pomoć.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

„Što je sad ovo? Pa koliko vas danas ima pravo na to zvono? Jesam vam maloprije pokazao kako se puni rolada?“, komentirat će Špiček provlačeći se između kulinarskih jedinica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je najbolje slušao profesora Špičeka na satu kulinarstva? I tko je bio najbolji u prepisivanju recepta? Odgovore ćemo doznati večeras, u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 19:50 sati na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
čokoladne igre

Napravite sami domaća čokoladna uskrsna jaja

Više s weba