Tri, dva, jedan - kuhaj!

Pažanin: 'Kako se usuđuješ nama, žiriju, komentirati minuse drugih kandidata?'

Image
Foto: RTL

U večerašnjoj epizodi na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' održat će se posljednji turnir minidvoboja ove sezone

3.5.2017. u 14:42/ RTL

Vodit će se borba između trenutno vodećih Moire i Zdravka protiv Katarine i Ozane, Arsen i Željan tražit će način kako pobijediti iskusne Sanju i Morenu, dok Kristijan i Martin vjeruju u treću sreću protiv Hrvoja i Natali. No, Ivan Pažanin bi im mogao uništiti snove o pobjedi u duelu...

Naime, dok je kušao Nataline i Hrvojeve tanjure, Martin je naglas komentirao kako se u njihovom predjelu osjeti izgoreni maslac. Okrenuo se prema žiriju te Tomislava Špičeka, Žakline Troskot i Pažanina upitao jesu li i oni osjetili taj isti okus „lagano zagorelog maslaca“, na što je Pažanin uzvratio:

"Odjednom ste svi postali profesori ugostiteljstva, zar ne Martine? Kako se usuđuješ nama, žiriju, komentirati minuse drugih kandidata, a ti sad dolaziš na raport sa svojim tanjurima. Tako je, sad ću te ja pokopati!".

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitke će se voditi i među drugim parovima s obzirom da će samo tri para biti nagrađena bodovima (bolji par iz dvoboja dobit će 20 bodova, lošiji niti jedan). Arsen i Željan borit će se protiv Sanje i Morene pripremajući jelo od istih namirnica, buta divlje svinje, kestena, breskvi i integralne riže. Splićani su svjesni težine zadatka jer Sanju smatraju itekako dobrom kuharicom:

"Sanja nikada ne izmišlja recept u hodu. Ona sve zna. Ona se pripremi, ona je odlikaš… Ona uvijek zna što će napraviti od onoga što odbije na stolu. A Željan i ja smo u 'fazi dva', umjetničkog smo dojma i jelu dajemo onaj štih koji Sanji nedostaje. Igrat ćemo se danas, neće ni njima biti lako".

Upravo se čita

Image

Svećenicima zbog povišice, plaće i 1040 eura. Pitali smo vas kad ste je vi primili: 'Uf...'

Kristijan i Martin već su dvaput izgubili u minidvoboju pa sada svu nadu polažu u "treću sreću". Protivnici su im Natali i Hrvoje, a dijele iste namirnice. Koji će par skuhati bolja jela od ribe, višanja, krumpira i riže? Doznat ćemo večeras u 21:10 u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' na RTL-u.

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
NJOKI SA KADULJOM I PRŠUTOM

Jednostavno jelo koje je gotovo za 15 minuta

Više s weba