Tri, dva, jedan - kuhaj!

Kandidati pred izazovom od četiri slijeda, tko ga prođe ide u polufinale

Image
Foto: RTL

'Očekivanja su velika i oni to sigurno znaju. Nadam će da će dati gas jer je ovo zadnji vlak koji love', kaže Žakline

9.5.2017. u 15:02/ RTL

Kandidati će večeras prirpremati meni od čak četiri slijeda, odnosno hladno i toplo predjelo, glavno jelo i desert. Za pripremu će imati 75 minuta, a ne smiju ni zaboraviti očistiti radnu jedinicu.

Kako se finalni tjedan približava kraju, tako raste napetost na „Tri, dva, jedna-kuhaj!“ trgu. Zaiskrit će između Sanje i Morene, i to zbog Sanjinog šefovanja u kuhinji, Martin i Kristijan će mučiti muku s organizacijom na radnoj jedinici, Moira i Zdravko se neće složiti oko načina pripreme jela, a Natali i Hrvoje, kojima su visoke ocjene najpotrebnije, puknut će zdjela.

"Očekivanja su velika i oni to sigurno znaju. Nadam će da će dati gas jer je ovo zadnji vlak koji love", komentirala je Žakline prije početka kuhanja. Kristijan i Martin će žiriju poslužiti carpaccio od telećeg jezika, rolice punjene povrćem i zapečene u bešamelu, janjeće kotlete s fužima i umakom od vrganja i kolač od kukuruzne krupice. Na Moirinom i Zdravkovom meniju je carpaccio od cikle, zečja jetra sa slaninom, štuka sa žličnjacima od kukuruznog brašna i majmunski kolač.

Morena i Sanja će kuhati tartar od tune, nabujak s cvjetačom, list s krumpirom i lažni sladoled. Natali i Hrvoje će pripremati carpaccio od tikvica, pileća krilca sa salatom od rotkvice i mladog luka, srneći file s pireom od cikle i mahunama i tart od limuna. Pažanin je pohvalio njihovu hrabrosti i odvažnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidi se na njima da nemaju pojma što rade, nisu to nikad radili, ali su hrabri, znaju da nemaju što izgubiti i moraju ići na sve ili ništa", dodao je Pažanin.

Na kraju večeri ostajemo u društvu tri najbolja kuharska para, a koji će to parovi biti, doznajte večeras u 21:15 na RTL-u!

Upravo se čita

Image
PROF. ZORIČIĆ UPOZORAVA

Droga koja kosi mlade Amerikance. Doslovno se uguše i od vrlo niskih doza: 'Kad dođe kod nas glave će se gubiti'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Originalni okus

Evo kako napraviti pravi ragu po receptu tri talijanske 'nonne'

Više s weba