Tri, dva, jedan - kuhaj!

Pažanin ljut na kandidate: 'Zabeštima bih najrađe. Zašto gubim vrijeme?'

Image
Foto: RTL

'Što mislite da treba dorađivati moje recepte, podići ih na viši nivo? Jeste mi to htjele reći?', nastavio je ljutito splitski chef

26.4.2017. u 8:11/ RTL

Kandidati su kuhali po receptu chefa Ivana Pažanina. Pripremali su podušene lignje u prošeku i crnom vinu s blitvom i kremom od celera te čipsom od češnjaka, a njihovog mentora je naljutilo to što su neki parovi u recept dodavali začine po vlastitom guštu.

"Ja stvarno ne znam što će vama mentor. Sad bi zabeštima najrađe. Zašto ja gubim svoje dragocjeno vrijeme i hodam okolo bezveze kad vi stavljate što hoćete?", pitao se Pažanin. "Moja kuhinja se zasniva na eleganciji i jednostavnosti, s tri do četiri glavna segmenta na tanjuru. Maslina je pikantna i jaka, celer ima svoju pikantnost, a o lignji da i ne govorim, s prošekom i vinom. Suludo je išta dodavat. Ako sam rekao da mi pet namirnica dovedete do savršenstva, nemojte razmišljati o dodavanju bosiljka ili nečega. Bezveze se stavlja u recept, a u njemu ne piše", dodao je Pažanin. Osim Arsena i Željana i Moire i Zdravka, začine su po vlastitom izboru dodale i Ozana i Katarina.

"Zašto mislite da ste trebale dodati dalmatinske začine ako sam vam u receptu dao timijan, i ako nije pisalo?", pitao je djevojke koje su mu odgovorile da je sam rekao da dodaju nešto svoje da podignu recept. "Kad sam to rekao za svoj recept?", pitao se Pažanin. "Što mislite da treba dorađivati moje recepte, podići ih na viši nivo? Jeste mi to htjele reći?", dodao je.

Najbolje su kuhali Martin i Kristijan, koji su za svoje jelo dobili visokih 26 bodova i koji su se, sa sveukupno 123 boda, smjestili na sam vrh tablice. Isti broj bodova dijele s Moirom i Zdravkom, koji su, zanimljivo, najlošije kuhali. Na posljednje mjesto na tablici smjestile su se Sanja i Morena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidati večeras ponovno kuhaju bez mentora, a kako će se snaći s vlastitim receptima, doznajte u 21:20 na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Upravo se čita

Image
uznemirujući video

VIDEO Maloljetnici divljali u automobilu: 'Boli nas k... ako se zabijemo'. Pa završili u stupu

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISTEKAO IM ROK TRAJANJA

Istražili smo: postoje li konzerve čiji sadržaj možemo konzumirati bez ikakvih posljedica?

Više s weba