'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Silvijana i Marica nisu ni znale što spremaju, a pokupile su najviše bodova

Image

Perad je trebala biti lagan zadatak za natjecatelje kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, no mnogi su se opekli u njezinoj pripremi

10.10.2017. u 9:27/ RTL

Đurđici i Mateji, ali i Silvijani i Marici nije bilo smiješno onog trenutka kada im je Špiček otkrio da nisu pripremali patku, već gusku te da su to mogle vidjeti po njenim nožicama. A da su baka i unuka slušale Špičeka, ne bi sigurno dobile najlošije ocjene večeri. Ukupnih devet bodova navukle su zbog potpuno krivog recepta. Naime, napravile su kuglice od griza i sira koje nisu kuhale, a gusku su pripremale na potpuno krivi način.

Image
Foto:
Image

(FOTO: RTL)

"Danas nisu bile s hranom na "ti“ i opet tvrdim da je to zbog toga što se nisu dogovorile što će raditi i stalno su mijenjale recept, a to se tako ne radi!“, kazao je Špiček, razočaran što to pravilo stalno ponavlja. "Zbilja nemam više što za reći jer stalno govorite 'možda' i ovo je poprilično loše sve skupa, sve vam je žilavo!“, dodao je Mate.

Tihana i Nikola također se nisu proslavili pred žirijem. Svojom su izgorenom patkom, za koju su u početku mislili da je fazan, potpuno izludili Matu.

Image
Foto:
Image

(FOTO: RTL)

"Oni su skroz masakrirali jadnu pticu, nije joj više bilo spasa!“, priznao je Mate s kojim su se složili i Mateja i Tomek. Žiri se usuglasio i odmah rekao da patka zaslužuje čistu nulu, a da ne ispadne sve tako crno, Mateja, Tomek i Mate pohvalili su njihov prilog. Brat i sestra zaradili su ukupnih 11 bodova.

S druge strane, Silvijana i Marica, koje su također mislile da pripremaju patku, kuhale su ragu od guske, a za desert su servirale krušku s glaziranim mrkvama. Žiri je ostao oduševljen njihovom hranom, a Matu je najviše iznenadilo što su Zadranke servirale mrkvu kao desert, što, kako kaže, malo tko radi, a može biti izvanredan desert.

Image
Foto:
Image

(FOTO: RTL)

"Silvijana i Marica uvijek pripremaju nešto novo. Trude se osmisliti da bude nešto novo i ukusno, i to im je uvijek plus!“, objasnila je Mateja, koja uvijek jedva čeka vidjeti što su Silvijana i Marica pripremile. S Matejom i Matom složio se i Tomek, koji je rekao da mu je "vrhunski“ njihovo jelo. Bez obzira na to što Silvijana i Marica nisu znale što pripremaju, zaradile su visokih 26 bodova i time zauzele prvo mjesto na ljestvici s bodovima.

Iako je tim Šlamperaj imao jučer prednost i mogao je iskoristiti zvono, svi su parovi bili lošiji od tima Marsonija.

Hoće li se Šlamperaj trgnuti ili će nastaviti ovim tempom, doznat ćemo već danas u novoj epizodi kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:10 sati na RTL-u!

Upravo se čita

Image
OTKUD LOGIKA?

Provjerili smo zašto u istoj banci u Hrvatskoj štediša na 10.000 eura zaradi 2 eura, a u Sloveniji 100 eura?

Još zanimljivih članaka potražite na 321kuhaj

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
'kakva jufka, takva pita'

Umjetnost u kuhinji: razvucite svoje jufke i smotajte pitu

Više s weba