Tri, dva, jedan - kuhaj!

Špiček nezadovoljan: Opet nema ideje i svi imaju isto, bez veze!

Image
Foto: RTL

Kandidati su si ponovno zadali prevelik zalogaj te su se više usredotočili na količinu jela nego na sam okus

8.11.2017. u 7:30/ RTL

Anto i Antonio nisu uspjeli u jednom navratu donijeti sve tanjure i zdjelice koje su pripremili za žiri te su i sami rekli kako nisu sigurni hoće li im sva ta jela biti plus ili minus kod žirija, a onda su krenuli komentari. "Nemojte više nositi salatu samo zato jer je salata. Nosite je jedino ako radite nešto posebno. Običnu zelenu salatu s maslinovim uljem neću probavati više“, kazao je Špiček s kojim se složio i ostatak žirija. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Nakon što su preskočili salatu, Mate je najradije htio preskočiti i bruskete, koje su donijeli za predjelo. "Brusketa se radi od ciabatte koja se tostira i na nju se, u originalu, stavi svježa rajčica i bosiljak. Ima puno izvedenica, ali se mora znati da brusketa nije svaka monada koja se stavi na kruh. Ovo vaše je tost, i to loš“, prokomentirao je Mate.

Iako su im T-bone odrezak i tufahije ispale u redu, dečki iz Slavonskog Šamca zaradili su ukupno samo 15 bodova za svoj talijansko-američko-bosanski meni, što su ujedno i najniže ocjene tog dana. "I sami znate da ovo izgleda loše i da nije dobro. Radije se koncentrirajte da napravite jedan dobar tanjur, a ne ovako“, za kraj im je savjetovao Mate.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Uz bećare, bruskete su još servirali Bada i Toca te Tihana i Nikola, a ovo suho predjelo nije se pretjerano svidjelo žiriju. "Stari kruh moram jesti već treći put“, kazao je Špiček bratu i sestri pa nastavio: „Vidim da opet tu nema ideje. Svi se nalukavaju kod susjeda. Tko je prvi krenuo s tom idejom, ne znam, ali je bez veze“.  Osim brusketa koje su pripremala tri para, palačinke su pripremala čak četiri para. Izgleda da je kandidatima stvarno nedostajalo ideja ili stvarno svi imaju iste asocijacije za određene namirnice.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje ocjene dana dobile su Silvijana i Marica, koje su pripremile juhu od brokule, odrezak vratine i zadarsku verziju popularnih Crêpe Suzette. "Hvala Bogu, juha!“, oduševljeno je uzviknuo Mate, kojem je bilo dosta suhih predjela i ugljikohidrata pa se zaželio nečeg "na žlicu“.

"Nisam vjerovao da ću se toliko veseliti juhi. Skoro sam suzu radosnicu pustio kada sam vidio juhu, onda možete vjerovati koliko smo danas osjetno lošije jeli“, kazao je Mate, zadovoljan i okusom juhe. Vratina je također zadovoljila nepca žirija, a Mateju su posebno oduševile palačinke koje, kako kaže, nisu izgledale lijepo, ali su bile ukusne. "Jako fino, najbolji desert do sada!“, pohvalila je Mateja zadarske palačinke.

Izgleda kako su Silvijana i Marica danas uspjele pronaći dobitnu kombinaciju da osvoje žiri ili je konkurencija stvarno bila loša pa su se uspjele prezentirati kao šećer na kraju.

Nakon jučerašnjeg dana, bodovno stanje na tablici pokazuje 67 bodova za tim "Jaje na oko“ i 59 za "Čili papričice“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
TAMBURAŠi NA UDARU

Mejašima zabranili koncert u Puli, javili im tri mjeseca prije održavanja. 'Glazba nam je birtijaška?'

Što kandidate i žiri očekuje danas, ne propustite pogledati u 21:40 sati na RTL-u!

Još zanimljivih vijesti i recepata potražite na 321kuhaj

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Mirjana Špoljar

Uzmite olovke: stiže recept za najbolje pince koje ćete ikad probati

Više s weba